Belediye Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Belediye Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ereğli Denince' isimli ödüllü fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ereğli Denince' isimli ödüllü fotoğraf yarışması sonuçlandı. 1 Ocak 2016'da başlayan 15 Mayıs 2016 tarihinde sona eren başvurular sonucunda yarışmaya katılan resimleri değerlendiren komite Ali Korucu'nun fotoğrafını 1., Faruk Kirpik'in fotoğrafını 2., Recep Türk'ün fotoğrafını ise 3. olarak belirledi. Yarışmada Belediye özel ödülünü ise Levent Ateş'in fotoğrafı kazandı.

Ereğli’nin tarihi ve kültürel değerlerini tanıtmak, ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına yeni bir ivme kazandırarak tarihe not düşmek amacıyla Ereğli Belediyesi öncülüğünde ANFODER (Anadolu Fotoğraf  ve Sinema Amatörleri Derneği) ile birlikte düzenlenen yarışmaya 21 fotoğrafçı 80 eserle katıldı.

Fotoğraf yarışmasını düzenlemelerindeki amacın Ereğli'nin tanıtımına katkı sağlamak, özellikle de Ereğli dışında yaşayan insanlara görsel anlamda Ereğli olgusunu hafızalarına kazımak ve ışık tutmak olduğuna işaret eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven yarışmaya katılan fotoğrafçılara teşekkür etti.

Birbirinden değerli çalışmaların konunun uzmanı kişiler tarafından değerlendirilerek neticelendirildiğini söyleyen Özgüven, dereceye giren ve girmeyen tüm fotoğrafların Ereğlililerin gönüllerine işleyeceğini kaydetti.

Yarışmada derece alan fotoğraflar düzenlenecek ödül töreni ile sergilenecek. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.