“Belediyeciliği Partiler Değil Adamlar Yapar”

“Belediyeciliği Partiler Değil Adamlar Yapar”

Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, Ereğli'de İkamet eden, Niğdeliler ve Aksaraylılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Bıyık ve yönetimini ziyaret ederek, belediyeciliği partilerin değil, adamların yapabileceğini söyledi.

Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, seçim çalışmaları kapsamında iadeyi ziyarette bulunduğu, Ereğli'de İkamet eden Niğdeliler ve Aksaraylılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Bıyık’a ve yol arkadaşlarına aldıkları destekleme kararı nedeniyle memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

Ereğli’ye ziyarete gelen Bakan, AKP Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekilleri, İl Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanının, geleneği bozmayıp, yine hakaret ve tehdit mesajları vermesini eleştirerek, “Ne olduğu belirsiz diyerek hakaret etmeye çalıştığı Hüseyin Oprukçu, bu toprakların çocuğu ve ömrünü Ereğli’ye vakfeden gönüllerin sevdiği, gönüller yapmaya gelen bir adamdır. Şu unutulmamalı, belediye başkanlığını partiler değil, adamlar yapar adamlar. Ve biz geçmişte olduğu gibi bugünde adam gibi hizmet etmeye geliyoruz” dedi.

 Niğdeliler ve Aksaraylılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Bıyık ise, ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, “Sayın Oprukçu, bu toprakların yetiştirdiği önemli şahsiyetlerden biridir ve belediye başkanlığı için biçilmiş kaftandır. Geçmişte yaptıkları ve bu gün projeleri ortadadır. Onun birileri tarafından harcanmasına, önünün kesilmesine izin verilmemesi gerektiğine inandığımız için, arkadaşlarımızla istişare yaparak dernekçe destekleme kararı aldık, hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.