Belediye'den Oğuz Ata Tesislerinde İftar Yemegi

Belediye'den Oğuz Ata Tesislerinde İftar Yemegi

Belediye'den Oğuz Ata Tesislerinde İftar Yemegi

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğinde binlerce kişi ile bir araya geldi.

Ereğli Belediyesi Ramazan Ayı boyunca her gün bir mahallede açtığı iftar sofrasının bir diğerini Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde açarak Protokol Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler, Meslek Odaları, Mahalle Muhtarları ve vatandaşların katılımıyla binlerce kişi ile aynı anda iftar etmenin mutluluğunu yaşadı. İftar yemeğine Ereğli Kaymakamı Şakir Erden,Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Yzb. Uğur Efe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Emniyet Müdür Vekili Ali Berber,  Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen, Kamu Kurum ve Kuruluş Amirleri, Meslek Odalarının Başkan ve üyeleri, STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve binlerce vatandaş katıldı.

İftar öncesinde masaları tek tek dolaşarak katılımcıların hal ve hatırını soran Belediye Başkanı Özgüven, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Ereğli Müftüsü Yusuf Eseroğlu’nun duasının ardından katılımcılara hitap eden Özgüven, Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede toplu iftar etkinliği düzenlediklerini söyleyerek bununla birlikte Oğuz Ata Sosyal Tesislerinde düzenledikleri ramazan şenlikleri ile Ereğli halkının hoş vakit geçirmeleri için çabaladıklarını kaydetti.

Bu iftar organizasyonunda da Protokol Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Siyasi Partiler, Meslek Odaları, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar ile bir arada iftar yapmak istediklerini sözlerine ekleyen Başkan Özgüven, davetlerini geri çevirmeyerek icabet eden herkese teşekkür etti. Konuşmasına Filistin’de devam eden katliamla ilgili bir dua etkinliği de düzenlediklerini hatırlatarak devam eden Özgüven, herkesi Ulu Camide teravih namazı sonrasında düzenlenecek olan duaya davet etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.