BERKİN GÜVENDİK’E İKİ ÖDÜL BİRDEN

BERKİN GÜVENDİK’E İKİ ÖDÜL BİRDEN

İçimizden Biri

2015 Yılı Mayıs Ayında Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) tarafından, 2015 Yılı Aralık Ayında ise Doğan Medya Grubu tarafından ödüllendirilen Ereğlili hemşerimiz Berkin Güvendik bu yılda Aydın Doğan Vakfı tarafından 28’ncisi düzenlenen genç iletişimciler yarışmasında iki ödüle birden layık görüldü.  

İletişim fakülteleri ve medya camiası tarafından iletişim Oscar’ı olarak adlandırılan yarışmanın bu yıl 28’ncisi düzenlendi. Ülke çapındaki tüm iletişim fakültesi öğrencilerinin kıyasıya yarıştığı organizasyonda ödüller 22 Şubat 2017 gecesi İstanbul Kadir Has Üniversitesi tören salonunda gerçekleştirilen ödül gecesinde sahiplerine ulaştı.  Geceye Aydın Doğan Vakfı Onursal Başkanvekili Sema Doğan, Aydın Doğan Vakfı ve Doğan Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Doğan Boyner başta olmak üzere medya sektörünün önemli isimleri, rektörler, dekanlar, öğretim görevlileri ve finale kalan öğrenciler katıldı.

Güvendik gecede ödüllerini  Hürriyet gazetesi yazarı Ertuğrul Özkök ve Doğan Medya Müzik Kanalları Genel Yayın Yönetmeni Şafak Ongan’ın elinden aldı.

Tören sonunda Aydın Doğan Vakfı Başkanı Han zade Doğan Boyner dereceye giren üniversitelerin dekan ve öğretim üyelerine berat takdim etti. Dereceye giren öğrencilerle birlikte toplu fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

Ödül töreni sonrası tebriklerimizi ilettiğimiz Güvendik; Televizyonumuz ve gazetemiz yöneticileri Atilla Atmaca ve Serpil Atmaca başta olmak üzere tüm kurum çalışanlarına, bu güne değin çalıştığı medya kuruluşlarına, katıldığı yarışmalarda kendisini ödüle layık gören medya duayenlerine, öğretim görevlilerine, başarısını paylaşan herkese ve ailesine teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.