Beyazay Derneğinden Açıklama

Beyazay Derneğinden Açıklama

Beyazay Derneğinden Açıklama

 

Türkiye Beyazay Derneği; görme, işitme ve konuşma, bedensel, zihinsel ve kronik hastalıklarından dolayı engelli olan tüm engelli kitlesini hedef almaktadır. Bunun dışında, engellilerin yakınları, ilgili kurumlar ve toplumun geneli, bilinçlendirme ve bilgilendirme çalışmaları açısından geniş bir hedef kitleyi oluşturmaktadır.

  Türkiye Beyazay Derneğinin ana çalışma alanı  EĞİTİM'dir. 26 Eylül 2013 günü bir farkındalık yürüyüşü ile başlatılan ‘’Birlikte Yürüyoruz’’ kampanya çalışmaları ile engelli ve engelsiz bireyleri buluşturan birçok faaliyet gerçekleştirildi. Okullar arası ortak etkinlikler, şenlikler, spor etkinlikleri bu çalışmaların içerisinde yer alan çalışmalardı.

                Bu çalışmaların gerçekleştirilmesinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Rahim ÇİMEN’in destekleri ve hoşgörüleri ve yardımları oldu.

             Ayrıca engelli bireylere yönelik gerçekleştirilen tüm etkinliklere sonsuz destek vermekle birlikte engellilere yapılan sosyal yardımlarda engelli birey ve ailelerinin yanında bulunarak birebir takip edip ziyaret ederek bu insanları mutlu eden engellilerin gönül dostu olan değerli kaymakamımız Şakir ERDEN oldu.

             Dernek olarak yeni yılda projeler üretmek ulusal ve uluslar arası çalışma ortaklıklarına girerek engelli bireylerin eğitimlerine ve yaşam kalitelerinin artırılmasına yönelik faaliyet yürütmek olacaktır.

             Engellilerin eğitim faaliyetlerinde 2014 yılı boyunca mesai gözetmeksizin verdikleri destekten dolayı Türkiye Beyazay Derneği Ereğli Şubesi olarak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Rahim ÇİMEN’e ve değerli kaymakamımız Şakir ERDEN’e çok teşekkür ediyor ve bu teşekkür plaketlerini tüm engelli bireyler adına takdim ediyoruz.

 

                                                              Vefa DEMİRKIRAN

Türkiye Beyazay Derneği Ereğli Şube Başkanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.