BİL KOLEJİ İVRİZ KAMPÜSÜ AÇILDI

BİL KOLEJİ İVRİZ KAMPÜSÜ AÇILDI

İlçemiz Ereğli’de yeni bir eğitim yuvası daha hizmete açıldı.BİL Koleji İvriz Kampüsü,düzenlenen programla yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi.

           İlçemiz Ereğli’de yeni bir eğitim yuvası daha hizmete açıldı.BİL Koleji  İvriz Kampüsü,düzenlenen programla yeni eğitim öğretim yılına merhaba dedi.

                         2016 yılında  temeli atılan,1 yıl gibi kısa sürede 900 kontenjanlı okul faaliyete geçti.Anaokulu, İlkokul,Ortaokul,Anadolu lisesi, Fen lisesini bünyesinde barındıran kolej, 80'i aşkın öğretmen ve personelle eğitime merhaba dedi.Yoğun veli katılımıyla  gerçekleşen açılışta öğrencilerin ve öğretmenlerin heyecanlı ve mutlu oldukları görülüyor.Ereğli'ye ciddi bir marka ile giren BİL Koleji, tüm Türkiye'de 50'yi aşkın kampüste hizmet veriyor.İstanbul Aydın Üniversitesi işbirliği ile çalışmalarına devam eden BİL Koleji'nin sloganı "Anaokulundan üniversiteye".

dsc_1292.jpg

                       2017-2018 Eğitim Öğretim yılında İlköğretim Haftası’nın ilk gününde yoğun katılımla gerçekleşen açılış törenine öğrenciler,anne ve babaları,öğretmenler ve yöneticiler katıldı.

                     Oldukça köklü ve tüm yurt çapında adından söz ettiren BİL Kolejleri’nin  İvriz Kampüsü açılış programında öğrencilerin ve öğretmenlerinin mutlu,bir o kadar da heyecanlı oldukları gözlendi.Programda ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından BİL Koleji İvriz Kampüsü Genel Müdürü Erol Balcı öğrencilere ve açılış programına katılan misafirlere bir konuşma yaptı.

dsc_1294.jpg

                  Bizde BİL Koleji yöneticilerine,öğretmen ve öğrencilerine hayırlı olsun diyor,başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.