Bu Şehir Hepimizin, Takımımıza Destek Olmalıyız

Bu Şehir Hepimizin, Takımımıza Destek Olmalıyız

Ereğlispor sezonun ikinci yarısına bomba transferlerle merhaba diyor. Antrenmanlara başlayan futbolcuların hırslı oldukları göze çarpıyor.

                Ereğlispor sezonun ikinci yarısına bomba transferlerle merhaba diyor. Antrenmanlara başlayan futbolcuların hırslı oldukları göze çarpıyor.

ereglispor-2.jpeg

        Yeni transferlerle birlikte sezonun ikinci yarısı daha iyi olacak diyen Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Sezonun ilk bölümünde bazı talihsizlikler yaşadık bununla beraber kötü sonuçlar aldık. Hiçbir zaman oyun disiplininden kopmadan mücadele eden sporcularımızın da sonuçlara odaklı üzüntülerine şahit olduk. Artık sezonun ilk yarısı sona erdi ve her şeyi bir kenara bırakıp sezonun ikinci yarısı için çalışmalarımızı yaptık. Bu anlamda şehrimizin önemli Kurum, Kuruluş ve İş Adamlarımızdan takımımıza destek olmalarını bekliyoruz. Bu şehir hepimizin, birlik ve beraberlik içerisinde takımımıza destek olarak hak ettiği yerlere taşımalıyız. Sezonun ikinci yarısına başlarken yeni arkadaşlarımız bize katıldı bazı arkadaşlarımızla da yollarımızı ayırdık. Ayrıca bizleri her şart ve koşulda destekleyen fedakar taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Sezonun ikinci bölümünde de çok zorlu maçlar oynayacağız taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Allah futbol şansı versin diyor, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum" dedi.

Sezonun ikinci yarısı ile ilgili değerlendirme yapan Ereğlispor Kulüp Başkanlığı: “Lige iyi başladık ama sonrasında futbol olarak iyi oyunlar ortaya koysak da şansızlıklar puan kayıplarına sebep oldu. Ancak halen hedefimizden uzaklaşmış değiliz. İkinci yarı için yaptığımız yeni transferlerimizin ve  mevcut oyuncularımızın kaynaşmasıyla göze hoş gelen futbolu sergileyen ve hedefine ulaşacak bir Ereğlispor ortaya çıkacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah sezonun ikinci yarısında hedeflerimize bir bir ulaşacağız. Tüm oyuncularımız ve kulüp çalışanlarımız için güzel bir sezon dileyerek, başarılar dileriz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.