BURASI BELCEAĞAÇ ANADOLU LİSESİ

BURASI BELCEAĞAÇ ANADOLU LİSESİ

Geleceğimizi emanet ettiğimiz genç fidanlarımız olan öğrencilerimizi, karayolu üzerinde tehlikeye iten sebep nedir?

Geleceğimizi emanet ettiğimiz genç fidanlarımız olan öğrencilerimizi, karayolu üzerinde tehlikeye iten sebep nedir?

8-021.jpg

Bu tehlikenin oluşmasına sebep olanlar kimler ve bu sorun çözümlenemeyecek bir sorun mu? Sayın yetkililer, biliyor musunuz ki?.. O eğitim kurumumuz, İvriz karayolunun hemen kenarında bulunmasına dikkat çekiyoruz. Bu okulumuz Ereğli'de en fazla alkollü sürücünün araç kullandığı güzergahta bulunmaktadır. Öğrenciler, kendilerini karayoluna iten sebebin, servis şoförlerinin şikayeti üzerine dolmuşlara bekleme olanağı sağlanmaması olarak açıklıyorlar. Öğrenciler, bunun yanında dolmuş sefer sayısının da arttırılması gerektiğine vurgu yapıyorlar. Dolmuşa binebilmek adına okul önünden uzaklaşarak dolmuştan sıra kapma çabası içerisine giren öğrenciler karayoluna çıkmak zorunda bırakılmış.Bu çocuklarımızın başına karayolu üzerinde bir şey gelse, bunun sorumlusu kim ve bunun vebalini kimler üstlenecek?

2-121.jpg

TEHLİKE GELİYORUM DİYOR!

Bu sorunu uzatmadan çözelim ki; önümüz kış, havalar soğumadan o genç öğrenci arkadaşlara bu sorunu yaşatmayalım. Genç fidanlarımızın başına herhangi bir olumsuzluk gelmesin. Sizleri sorumluluğa ve duyarlı olmaya davet ediyoruz.

3-094.jpg

O genç arkadaşlarımızı tehlikeye itmeyelim, Bu genç fidanlarımız, geleceğin büyük insanları olmasına vesile olalım. Verilen yanlış uygulama ve olumsuz kararlarla tehlikelere davetiye çıkartmayalım. Okul sonrasında evlerine ulaşabilmeleri adına onlara, soğukta eziyet çektirmeyelim. Tehlike engelleri düzgün ve doğru kararlarla aşalım ki gençlerimiz zarar görmesin, Tehlike geliyorum diyor, Gençlerimize sahip çıkalım, onların bu serzenişlerine kulak verelim. Bu küçük sorunun daha fazla büyümeden, bir an önce çözüme kavuşturulmasını istiyoruz.

4-069.jpg

5-047.jpg

6-029.jpg

7-027.jpg

1-096.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.