“BURASI EREĞLİ BURADA İŞ VAR”

“BURASI EREĞLİ BURADA İŞ VAR”

Ticaret Borsasında İstihdam Seferberliği Toplantısı

Ereğli’de İŞKUR Ereğli Hizmet Noktası Müdürlüğü, Ereğli Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü ve Ticaret Borsası İşbirliğinde tarafından, Borsa toplantı salonunda İstihdam Seferberliği Toplantısı düzenlendi.

 

Düzenlenen toplantıya, Muhasebe temsilcileri, Şirketlerin İnsan Kaynakları Yöneticileri ve borsa üyelerine Ereğli İŞKUR Müdürü Sait Eker tarafından yapılan sunumunda “2019 İstihdam Seferberliği” hakkında bilgilendirmede bulunuldu .

21 Ocak 2019 tarihinde yapılan “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Ekonomi Şurasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan iş dünyasına yeni bir İstihdam Seferberliği çağrısında bulunmuştu. Ereğli Ticaret Borsası Başkanlığı ’da “Burası Ereğli Burada İş Var” sloganı ile Ereğli’deki tüm işverenleri “İstihdam Seferberliğine destek olmaya davet etti.

Burası Türkiye Burada İş Var" sloganıyla başlatılan İstihdam Seferberliği kapsamında ülke genelinde 2,5 milyon kişinin istihdamı hedefleniyor. Yeni istihdam için, ücret, prim ve vergi, kısa çalışma ödeneği, asgari ücret, düzenli ödemeye, kalkınmaya ilave, önce işbaşı eğitim sonra istihdam, nitelikli iş gücü eğitim olmak üzere 8 önemli teşvik ve destek veriliyor. Tüm bu teşviklere ilişkin tüm detaylara istihdamseferberligi.org adresinden ulaşabilmek mümkün. 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.