Bütün Öğrencilerimizin Karne Sevincini Paylaşıyoruz

Bütün Öğrencilerimizin Karne Sevincini Paylaşıyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, karne alan bütün öğrencilerin sevincini paylaştıklarını söyledi. Başkan Altay, ülkemizin geleceği olan öğrencilerin kendilerini geliştirmek adına yaz tatilini hem dinlenerek hem de öğrenerek en verimli

Bütün Öğrencilerimizin Karne Sevincini Paylaşıyoruz

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, karne alan bütün öğrencilerin sevincini paylaştıklarını söyledi. Başkan Altay, ülkemizin geleceği olan öğrencilerin kendilerini geliştirmek adına yaz tatilini hem dinlenerek hem de öğrenerek en verimli şekilde geçireceğine inandığını ifade etti.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle bir açıklama yaptı.

Bütün öğrencilerin karne heyecanını paylaştığını ifade eden Başkan Altay’ın açıklaması şu şekilde:

“Eğitim, bireyi kıymetli kılan, toplumu güçlendiren ve insanlığa şekil veren önemli bir merhaledir. Milletlerin gücü nitelikli eğitim sistemine sahip becerikli insan gücünden gelir.

Gençlerimizin bilgiyle donanmış, milli ve manevi değerlere bağlı, yetenekli, birbirine saygılı, sorumluluk şuuru taşıyan, kâmil insanlar olarak yetişmeleri geleceğimiz açısından büyük önem taşır. Bu anlamda Milli Eğitim Bakanlığımızın yaptığı çalışmaların yanında bizler de belediyeler olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz.

Bir eğitim-öğretim dönemi boyunca eğitim alan öğrencilerimiz bugün karne alıyor. İnanıyorum ki, ülkemizin geleceğinin güvencesi olan öğrencilerimiz, tatil dönemini kendileri için önemli bir fırsat olarak görecekler; bol bol kitap okuyacak, değerlerini öğrenecek, çevre hassasiyeti kazanmak için doğayla iç içe zaman geçirecek ve kişisel gelişim eğitimlerine devam edecek.

Öğrencilerimizin bugün aldığı karnelerin sadece dönem boyunca yapılan çalışmaların ve performansın neticesi olduğunu unutmayalım. Karneler, öğrencilerimizin değerini, şahsiyetini, erdemini ve zeka seviyelerini belirleyecek bir gösterge değildir. Değerli velilerimizin evlatlarına karşı bu bakış açışıyla hareket etmelerini istirham ediyorum.

karne_0.jpg

Öğrencilerimizin yaz tatilini daha verimli geçirmeleri için Genç KOMEK Yaz Okulumuz bu yıl da dini ve değerler eğitimi, sanat etkinlikleri, spor eğitimleri ve ihtisas eğitimleri vermeye devam edecek. Bu vesileyle 7-16 yaş arası bütün öğrencilerimizi Genç KOMEK Yaz Okulu’na kayıt yaptırmaya davet ediyorum.

Bu duygularla, 2018-2019 yılı eğitim-öğretim dönemini tamamlayan kıymetli eğitimcilerimize teşekkür ediyor, karne alan bütün öğrencilerimize ve velilerimize tatilin hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.