Büyük Zafer’in 92. ınci Yıl Dönümü Kutlandı

Büyük Zafer’in 92. ınci Yıl Dönümü Kutlandı

Büyük Zafer’in 92. ınci Yıl Dönümü Kutlandı

Yurdumuzun düşman işgalinden kurtuluşunun Milletçe büyük bir mutluluk İçerisinde  idrak ettiğimiz 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. Yıl dönümü İlçemiz Ereğli’de Atatürk Anıt Alanında düzenlenen  program ile  kutlandı.

Anıt önünde gerçekleştirilen programa Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Adem Tol, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Âdem Erdal,Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş,  protokol üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas, CHP İlçe Başkanı Fatih San, MHP İlçe Başkanı İrfan Aksoy, Daire Amirleri, sivil toplum örgütleri Şehit Aileleri ,Gazilerimiz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Garnizon Komutanı Adem Tol ve Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Âdem Erdal’ın Atatürk  Anıtına çelenkleri sunmalarının ardından, günün anlam ve önemine dair konuşmayı ise Ereğli Lisesi Tarih Öğretmeni Cellalettin Taşçıoğlu  tarfından yapılırken, okunan şiirlerle tören sona erdi.

Bugün akşam ise saat 20.30 da Yunus Emre Meydanı’nda, Ereğli Belediyesi tarafından düzenlenecek proğramda ise havai fişek gösterisi ve ardından Türk Sanat müziği konserinin yapılacağı bildirildi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.