Büyüktorun"dan Ramazan Ayı Mesajı

Büyüktorun"dan Ramazan Ayı Mesajı

 Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Ramazan ayına erişmenin mutluluk ve huzurunu yaşadıklarını söyledi

                            

 Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Ramazan ayına erişmenin mutluluk ve huzurunu yaşadıklarını söyledi. 11 ayın sultanı olan ve Müslümanların büyük bir özlemle beklediği Ramazan ayının, tüm bereketi ile yüreklere mutluluk ve manevi coşkular getirdiğini kaydeden Büyüktorun, kutlama mesajında Ramazan ayının ibadet, dayanışma, yardımlaşma, paylaşmaya vesile olan müstesna bir zaman olduğunu ifade etti.

 

Güzel davranışların Ramazan ayında misliyle devam edeceğine olan inancının tam olduğunu aktaran Büyüktorun, "Ramazan ayında tutulan oruç, sorumluluk bilincini artıran, bünyeyi sağlıklı kılan, kalpleri yumuşatan, paylaşmaya, iyilik ve güzel ahlaka teşvik eden çok yönlü bir ibadettir. Bütün vatandaşlarımızın, İslam âleminin Ramazan-ı Şerif'ini tebrik ediyor, sağlıklı, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bir Ramazan ayı geçirmeyi yüce Allah'tan niyaz ediyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.