Can Çelik'tek  Ramazan Ayı  Mesajı

Can Çelik'tek  Ramazan Ayı  Mesajı

Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Can Çelik, üç ayların sonuncusu, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif ayının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Sağ Sahil Sulama Birliği Başkanı Can Çelik, üç ayların sonuncusu, rahmet ve mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif ayının başlaması nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Çelik mesajında  şu ifadelere yer verdi:

 

Evveli Rahmet, ortası mağfiret ve sonu da Cehennemden azad olan; manevi iklimin, toplumsal hoşgörü ve dayanışmanın doruğa ulaştığı,  bereket dualarının ve yüreklerde ilahi esintilerin yükseldiği on bir ayın sultanı olan ve her Müslüman’ın heyecanla beklediği Mübarek Ramazan-ı Şerif ayına bir kez daha kavuşabilmiş olabilmenin heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.
Ramazan ayı, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın zirveye çıktığı, kardeşlik duygularının daha da güçlendiği, kutlu bir zaman dilimidir. Ramazan-ı Şerif’in tüm İslam Âlemine,ülkemize ve Ereğli halkına,Üyelerimize   huzur, barış,kardeşlik ve Bereket   getirmesini  dilerim . ''dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.