CESARET, YÜREKLİLİK VE ATILGANLIĞIN ALEMDARI: BAŞBUĞ TÜRKEŞ!

CESARET, YÜREKLİLİK VE ATILGANLIĞIN ALEMDARI: BAŞBUĞ TÜRKEŞ!

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa YILMAZ Alparslan TÜRKEŞ'in ölüm yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı

 

MHP Ereğli İlçe Başkanı   Av. Musa YILMAZ   Alparslan TÜRKEŞ'in ölüm yıldönümü nedeniyle anma mesajı yayınladı

Yılmaz mesajında;''Güneşli bir günde yitirdik seni,
Karda fırtınada götürdük seni,
Gönül sarayımıza yatırdık seni.

Büyük Türk milletinin kutlu evlatlarından olan, Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ, çileye adanmış bir ömür, Türk milletinin 80 yıllık destanı, yirminci yüzyılın büyük devlet adamı, kalbi yalnızca devleti için atan, cesaret, yüreklilik ve atılganlığın alemdarıdır.

Başbuğ Alparslan Türkeş, sadece Türkiye için değil, Türk cumhuriyetleri denince her Türk’ün ve Türk düşmanının aklına ilk gelen isimdir. Onun varlığı ve aldığı nefes Türkiye’nin istikbali için Türk Dünyasının istiklali için bir moral ve umut kaynağıydı. O, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Türk Milleti’ne karşı yapılan saldırılarda evlatlarım dediği bir neslin mimarıdır. Bu nesil geçmişte en büyük bedelleri ödemiş, bugün de yine varlıklarıyla ihanete ve husumete karşı en büyük seti oluşturan, hainlere karşı korku veren, sayısız Türk milliyetçisi ve sayısız Ülkücü de yine onun eseridir.

Hayatı böylesine çetin mücadelelerde geçen ve kalbi nefes aldığı ana denk Türk milleti için atan Başbuğumuzun 80 yıllık kalbi bundan 23 yıl önce bugün durmuş ve tüm Türk Dünyasını hüzün sarmıştır. Bugün yine vefatının sene-i devriyesi neredeyse çeyrek asır geçmiş ama fikirleri bendelerimizde yaşamaktadır. Ruhu şad mekanı cennet olsun.'' dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.