ÇİFTÇİ EREĞLİ POLİSİNİ ‘’BAŞARILARINDAN DOLAYI ÖDÜLLENDİRDİ’’

ÇİFTÇİ EREĞLİ POLİSİNİ ‘’BAŞARILARINDAN DOLAYI ÖDÜLLENDİRDİ’’

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde “Başarı Belgesi” ödül töreni düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle başarılı 22 personel “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde  “Başarı Belgesi”  ödül töreni düzenlendi. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle başarılı 22 personel “Başarı Belgesi” ile ödüllendirildi.

emniyet-basari-belgesi-kucuk.jpg

İlçe Emniyet Müdürlüğünde gerçekleştirilen ödül törenine, Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman, Emniyet Müdürü Necdet Ercan, Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Osman Koşar, Belediye Başkan Vekili Fikret Akpınar ve Belediye Başkan Yardımcısı Osman Nuri Atçeken katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi: ”Biz bu belgeleri verirken daha hassasiyetle davranmak istiyoruz çünkü sadece bu arkadaşlarımız değil bütün arkadaşlarımız ilçemizin güveni için elinden geleni yapıyorlar. Gerçekten asayiş ekiplerinde çalışan arkadaşlarımız o kadar güzel çalışmalara imza atıyorlar ki bu yüzden emniyet ekiplerimize gönülden şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Tören; “Başarı Belgesi” almaya hak kazanan İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin belgelerini almasıyla sona erdi.

Ereğli halkının huzur adına gözlerini budaktan esirgemeyen Ereğli polis teşkilatını kutluyor ve kendilerini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.