ÇİĞ BÖREK EVİ HİZMETE AÇILDI

ÇİĞ BÖREK EVİ HİZMETE AÇILDI

İlçemiz Ereğli’de yine bir ilk, ‘’Çiğ Börek Evi’’ isimli işyeri Ereğli’de düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışı gerçekleşen‘’Çiğ Börek Evi’’isimli işyerinin açılış töreni çok sayıda davetlinin katılımıylagerçekleşti.

Ereğli’de açılışı gerçekleşen işyeri, Bir ilke imza atarak Ereğli’de bir eksikliği gidermiş oldu.‘’Çiğ Börek Evi’’ adlı işyerinde hazırlanan, Eskişehir’in o meşhur Kırım Tatar böreği hijjenik ve güvenilir bir ortamda hazırlanarak Ereğli halkının damak tadına sunulmaktadır. Çiğ Börek Evinde kahvaltınız güvenli bir şekilde yapmanın zevkini tadarken, yine sınırsız çay ikramı da sunulmaktadır.cig-borek-evi-hizmete-acildi-2-001.jpg

İşyeri sahibi BihterUğursınise yaptığı açıklamasında, Ereğli halkı hizmetlerin en iyisine layık olduğunu açıklamasında belirtirken, Bizler açmış olduğumuz işyerimiz olan ‘’Çiğ Börek Evi’’isimli işletmemiz Ereğli’de bu sektörde var olan bir eksikliği giderdiğimizi düşünüyorum diyen Uğursın, Ereğli halkı güvenle gelerek iş yerimizden hijjenik bir ortamda hazırlanmakta olan böreklerimizi günün 08.00 ile 23.00 saatleri arasında tadabilirler dedi.

Bihter Uğursın, Açılışa bizzat katılan misafirlere, çiçek göndermek suretiyle destek veren Ereğli halkına teşekkür etti.

‘’Çiğ Börek Evi’’HacıMütahir Mahallesi Esnaf Sitesi arkası Tümer SokaktaEreğli halkının hizmetinde olacaktır. Bizlerde açılışı gerçekleşen işyerinin Ereğli’ye ve işyeri sahibi Bihter Uğursın’ahayırlı olmasını diliyor ve bol kazançlar diliyoruz.

Alo Sipariş ;710 10 26

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.