Çimen’den Kross Şampiyonuna Kutlama

Çimen’den Kross Şampiyonuna Kutlama

Ereğli Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen düzenlediği basın toplantısında Liseler Arası Kross Müsabakalarında dünya beşincisi olan Hafize Ünaler’i tebrik etti.

Ereğli’ye dünya beşinciliği getiren Hafize Ünüler ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Rahim Çimen, 7 yıldır kros yapan Ünaler’in dört yıldır Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi olduğunu ifade etti. Ünaler’in okullar arası müsabakalarda ve kulüplerde bir çok başarı elde ettiğini söyleyen Çimen, Mersin’de yapılan milli takım seçmelerine katılan Ünaler’in Milli Kros Takımına seçildiğini oradan da İsrail’de yapılan liseler arası kros dünya şampiyonasında dünya beşincisi başarısını elde ettiğini kaydetti.

Ereğli’deki okulların aldığı başarıların kendilerini son derece mutlu ettiğini anımsatan Çimen, bir diğer başarının ise Mehmet Azmi Aksu Şeker İlkokulu altıncı sınıf öğrencisi Halil Tekin Bütün’den geldiğini belirtti. Bütün’ün Isparta’da TÜBİTAK tarafından düzenlenen yarışmalarda Matematik alanında bölge birincisi olduğunu dile getirdi.

Çimen son olarak geleneksel çocuk oyunları şenliğinin 16-17-18 Nisan tarihlerinde yapılacağını hatırlatarak sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.