Çocuklara At Sevgisi Aşılanıyor

Çocuklara At Sevgisi Aşılanıyor

Çocuklara At Sevgisi Aşılanıyor

Ereğli Belediyesi, Türkiye Jokey Kulübü ile birlikte sosyal sorumluluk ve eğlence projesi olan Ponny Club Aktiviteleri çerçevesinde, Ereğlili çocuklar atlarla buluşturdu.

Proje kapsamında, 16-17 Eylül tarihlerinde Atatürk Kültür Park Piknik alanında 13.00-17.00 saatleri arasında çocuklar ponny atlarla gezdirilecek.

Ekibin Yetkili ismi Selçuk Yalçın,  amaçlarının çocukları atlar ile buluşturup at sevgisini yerleştirmek olduğunu söyledi.

Engelsiz Yarınlar Dernek Başkanı Songül Vural ise engelli gençlerin bu tür aktiviteleri en çok benimseyen kesimler olduğuna dikkat çekerek “Ereğli Belediyesine ve TJK’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yıllık iznini Ereğli’de geçirmek için İstanbul’dan gelen Abdullah Çiçek isimli vatandaş ise bu tür aktivitelerin olumlu yansımaları olduğuna değinerek devamının gelmesi gerektiğini söyledi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Belediyesi’nin her yaştan ve her kesimden insana hizmet ettiğini, sosyal belediyecilik anlayışı gereği çocuklara, gençlere, hanımlara, öğrencilere ve yaşlılara yönelik çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

Özgüven, “Türkiye Jokey Kulübü ile birlikte 16-17 Eylül tarihlerinde çocuklarımızın hem eğlenmeleri hem de hayvan sevgisi kazanmaları amacıyla böyle bir etkinlik düzenliyoruz. Tüm çocuklarımız, etkinliğimizden ücretsiz olarak faydalanabilir. Çocuklarımızı ponny atlara binmeye davet ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.