Çömert Ziyaretlerine Karapınar da Devam etti

Çömert Ziyaretlerine Karapınar da Devam etti

Çömert Ziyaretlerine Karapınar da Devam etti

25. dönem CHP Milletvekili aday adayı Ali Cemal Perşembe günü Karapınar ilçe örgütü ziyarette bulundu ve partililerle sohbet etti. Daha sonra seçim bürosuna geçerek orada bulunan seçmenlerle konuştu. Bugün de Akşehir İlçesini bir kez daha ziyaret etti. Kısaca şu konulara değindi.
“Partimizin gerçekleştireceği önseçim için 2 gün gibi kısa bir süre kaldı. Konya ilimiz ve ilçelerimizi birçok kez ziyaret ettik. Çok verimli geçtiğini düşünüyorum. Üyelerimizle buluşmak, kendimizi ifade etme fırsatımız oldu. Ülkenin geleceğinden endişe duyan her duyarlı vatandaşı yanımızda görmek istiyoruz. 
İnsanların birbirleriyle kutuplaştıran, ayrıştıran, en küçük olayda birbirini boğazlanmasına, kadın cinayetlerine dur demenin zamanı geldi. Ülke gerilim ortamından kurtulup normalleşmesi gerekmektedir. Herkesi kucaklayan, bir anlayışın, düşüncenin temsilcisiyim. Sizleri temsil etme yetkisini bana verirseniz; sizlerden ve örgütlerimizden alacağım büyük güçle daha çok çalışacağıma, sizlerin Ankara da sesi olacağıma şimdiden söz veriyorum. Bu önseçimde Güneş Ereğli’den doğacak tüm Konya’yı kapsayacaktır. 
Köylerimizin ve beldelerimizin yeniden eski statüsüne kavuşturacağız. Köylü olmak geçmişine toprağına bağlılık duygusudur. Köy kültürünü yok edilmesine izin vermeyeceğiz. Beldelerimizde, Belediyelerin kapatılması ayrı bir hüzün. Konya gibi büyük bir coğrafyada büyükşehir olarak hizmet ulaştırması mümkün olmadığını bir yıllık sürede gördük. Belediyeler büyükşehri müdürlük birimi gibi yetkileri budanmış gelir kaynakları büyükşehre bağlanmıştır. Eminim tüm AKP’li ilçe Belediye başkanları bu konudan rahatsızlar ama seslerini çıkarmaları mümkün değil. 
Gençlerimize iş imkânı sağlamak hükümetlerin görevidir. Bizim görevimiz olacaktır. Onlara bu imkânı sağlayamıyorsak bizimde orada bulunmamızın bir anlamı yok. Dünyayı okumadan, algılamadan, planlı ekonomi, planlı üretimi hayata geçirmeden bunları yapmanın imkânı yoktur. Gelişen dünyanın stratejilerini çok iyi analiz etmek zorundayız. 
Geleceği kararlı atılacak adımlarla inşa edebiliriz. Biz tarihten ve Mustafa Kemal’den aldığımız güçle hareket ediyoruz. Tarihe karşı sorumluluklarımızı unutmuyoruz. Gelecek nesillere özgür, bağımsız, onurlu bir ülke bırakmak olan ödevimizi yerine getirmek zorundayız.
Pazar günü yapılacak olan önseçimde sizlerden destek bekliyorum. Bana güç verin, omuz verin birlikte koşalım. Hedefimiz 12 olsun.
Hedefi 12 den yakalayacağız. Aday sıra numaram 12. olduğunu bir kez daha hatırlatmak istedim.” 
Diyerek konuşmasına son verdi. (Yarın) Cumartesi günü Ereğli'de halkımızla kucaklaşacaktır.

11072949_1433871273573309_3300201060270446276_n.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.