CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BASINLA BULUŞTU

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BASINLA BULUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Yayıncılar Derneği üyeleri ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu'da yayın yapan televizyon ve radyolara uydu fiyatları ile telif ücretleri konusunda müjde verdi.

erdogan-dan-yerel-televizyonlara-mujde-8789551.jpeg

Programa; Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı ile TRT Genel Müdürü Şenol Göka da katıldı. Erdoğan, konuşmasının ardından Anadolu Yayıncılar Derneği üyeleri ile İlçemiz Ereğli'den Ereğli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Derviş Özütaştan, Ereğli Metro Televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Atmaca, Ert Yönetim Kurulu Başkanı Zübeyir Dursun, Güneş Gazetesi Sahibi Bahri Can, Yeni Ereğli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serpil Atmaca, Erhaber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Metin Teker ve Yazı İşleri Müdürü Umut Yaygır, Kent Efem Yönetim Kurulu Başkanı Okan Tunç, Sonix Efem Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Koçak ve Ert Haber Müdürü Özcan Saraç resepsiyonda buluştu.

ERDOĞAN'DAN YEREL TELEVİZYONLARA MÜJDE!

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) uydu lisans ücretleri ve Türksat aylık uydu fiyatlarının yüksekliğinin kendilerine yaşama şansı tanımadığını dile getirmişti. Erdoğan'ın, bugün Sinan Burhan'a, şunları söylediği öğrenildi.

"Anadolu'daki kanallar için Türksat'ın uydu fiyatlarında indirime gideceğiz. Telif sorunu nedeniyle mağdur olan radyo ve televizyonlar var. Bunların mağduriyetlerini gidereceğiz. Referandum öncesinde veya sonrasında bu sorunu kesin çözeceğiz. Anadolu medyasının güçlenmesi, milli iradenin ve demokrasinin güçlenmesi demektir. Her daim Anadolu medyasını destekleyeceğiz."dedi.

17393002_1516676781676292_1158086415_n-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.