CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Ereğli’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 91. yıl dönümü  coşkuyla kutlandı.

 

Devlet adına  ilçe Kaymakamı Şakir Erden Makamında tebrikleri kabul etmesinin ardından ise Ereğli Belediyesi Atatürk Anıt alanı önünde yapılan kutlama programına İlçe Halkı yoğun ilgi gösterirken, kutlama proğramına  Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Garnizon Komutanı Âdem Tol, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş,  Ereğli Jandarma Karakol Komutanı Seyit Çavdar, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Polis Okulu Müdürü Ali Kurbi, necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Mustafa Pehlivan, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Mehmet Karataş, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İrfan Aksoy, Daire amirleri, Belediye Başkan Yardımcıları ,Oda Başkanları Şahit Aileleri, Gaziler ve Vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Saat 10.00 da başlayan Cumhuriyet Bayramı Kutlama programında açılış konuşmasını yapan Ereğli Kaymakamı Şakir Erden; Türkiye’ye kasteden düşmanların varlığına dikkat çekerek, her zamankinden daha fazla bir ve birlik olmaya ihtiyacımızın olduğunu belirten Erden, Ereğli Halkına teşekkür ederek Cumhuriyet Bayramını kutladı.

Öğrenciler tarafından okunan şiir ve gösterilerin ardından Cumhuriyetimizin 91. kuruluş yıl dönümü Ereğli de coşkuyla kutlanırken

Bayram kutlamalarına Okuduğu şiir ile büyük alkış alan Hatice Nine (Hatice Ateş) kutlamalara damgasını vuran kişi oldu.  Artık Milli Bayramlarımız da Hatice Nine’nin okuduğu o güzel şiirleriyle renklenecek diyoruz.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e giderek şiir okumak istediğini belirten Hatice Nineye Başkan Özkan Özgüven ise karşılıksız bırakmayarak onu mutlu ederek  takdir  kazandı.

Ereğlinin İyiki Hatice Ninesi var diyoruz.

Ereğli Cumhuriyet Bayramı rekli görüntülere sahne olurken,Anadolu Lisesi bando takımı eşliğinde yapılan tören yürüyüşünün ardından bayram kutlamaları sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.