DDY ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ TUĞRUL KÖSEOĞLU PARKI GÖRKEMLİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

DDY ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ TUĞRUL KÖSEOĞLU PARKI GÖRKEMLİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Ereğli Belediyesi Gwangjin Caddesi Down kafe karşısında yaptığı parka görkemli bir açılış yaptı. Açılışa Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar,

Ereğli Belediyesi Gwangjin Caddesi Down kafe karşısında yaptığı parka görkemli bir açılış yaptı. Açılışa Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Ereğli Müftüsü Celal Malkoç, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Şehit Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu’nun babası, annesi, eşi ve çocuğu katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlayan program, mehter gösterisi, halk oyunları ile devam etti. Canlı müzikle beraber açılışa katılanlar hoşça vakit geçirdi.

0b66503e-ae32-4ce2-9730-e70c9009c38a.jpg

İçerisinde; Işıklı süs havuzu, dinlenme alanları, çocuk oyun grupları ve fitness aletleri bulunan DDY Şht. Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu parkı özellikle havuz ışıkları ve çim aydınlatmalarıyla ziyaretçilere gece muhteşem bir görsel şölen sunuyor.

7c20aaaf-927f-43ec-b8a2-8aa0d9aaa9dd.jpg

Şehre muhteşem bir vizyonel park kazandırdıklarını belirten Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven:  “İlçemizin çehresini değiştiren hizmetleri bir bir gerçeğe dönüştürüyoruz. İlçemizde atıl ve metruk bölgeleri farklı projelerle şehir estetiğine ve dokusuna uygun yapılar inşa ediyoruz. Halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek yeni alanlar  oluşturuyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın refah seviyesini artıracak hizmetlere öncelik veriyoruz. İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla Ereğli’mize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de hizmete açtığımız DDY Şht. Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu Parkımız ile de bu anlayışımızı devam ettiriyoruz. Parkımıza 2 yıl önce Hakkari Dağlıca’daki hain saldırıda şehit düşen Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu kardeşimizin ismini vermek istedik ailesi de uygun buldu. Şehidimizin ailesini de aramızda, onları görmekten dolayı çok mutluyuz. Şehirlerin yaşam kalitesini artıran en önemli kriterlerden birisi de spor ve yeşil alanların sayısının fazla olmasıdır. Bu parkımız başta çocuklarımız olmak üzere mahallelere ve şehre aidiyet duygusunun artacağı yerler olacaktır. Ereğli’mize hizmet için çıktığımız bu yolda gerçekleştirdiğimiz projelerle mutlu oluyor, gururlanıyoruz. Halkımızın yoğun ilgisini ve takdirini görmek ise bize ayrıca bir mutluluk veriyor. Bu güzel parkımızda da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinize açılışımıza iştirak ettiğiniz için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

4326260d-1a8f-4c4b-aefb-9f0d1e1b001b.jpg

Şehit Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu’nun babası İsmail Köseoğlu: “Oğlumun isminin böylesine güzel mekanda yaşatılması düşüncesinden dolayı Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’e şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

img_1663.jpg

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Celal Malkoç’un yaptığı dua ile DDY Şehit Uzman Çavuş Tuğrul Köseoğlu Parkı hizmete açıldı.

img_1751.jpg

img_1817.jpg

img_1901.jpg

img_2067.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.