Demiryolu Arazilerinde Değişim Zamanı

Demiryolu Arazilerinde Değişim Zamanı

Demiryolu Arazilerinde Değişim Zamanı

TEMATİK PARK START ALIYOR

Devlet Demiryollarından Ereğli Belediyesine tahsis edilen Ereğli Gar Müdürlüğü bünyesindeki depo ve atıl durumdaki araziler Ereğli'ye kazandırılıyor.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdür ve teknik elemanları mevcut araziler üzerinde gerçekleştirilecek olan çalışmaları yerinde değerlendirdiler.

Demiryolu ruhuna uygun bir proje hazırladıklarını ve kısa sürede çalışma aşamasına geleceklerini kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Başkan Yardımcılarımız, Birim Müdürlerimiz ve teknik ekibimizle Devlet Demiryolları arazisinde proje üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu alan yeşil dokunun ve farklı güzelliklerin hakim olduğu tematik park hüviyetine kavuşacak. Mevcut binalar aslına uygun restore edilerek hizmete sunulacak" dedi.

Projeyi önümüzdeki günlerde hayata geçireceklerini ve 2016 yılında Ereğli halkının hizmetine sunacaklarının altını çizen Başkan Özgüven, halkın nefes alacağı, sosyal donatıları ile Ereğli'ye vizyon katacak olan projenin Ereğli'ye hayırlı olmasını diledi ve bu alanların Ereğli Belediyesine kazandırılmasında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.