DEVLET DESTEKLERİ KONULU TOPLANTIYA İLGİSİZLİK ÜZDÜ

DEVLET DESTEKLERİ KONULU TOPLANTIYA İLGİSİZLİK ÜZDÜ

Ereğli’de, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen, ‘’DEVLET DESTEKLERİ’’ Konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Ereğli’de, Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilen, ‘’DEVLET DESTEKLERİ’’ Konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Düzenlenen bu toplantıda, Yeni iş kurmak isteyene,Mevcut işletmeye, Tarım ve Hayvancılık alanlarında verilen devlet desteklerinden yararlanabilmek adına girişimcilere yönelik olarak organize edilen, Bu önemli toplantıya gösterilen ilginin oldukça düşük ve ilgisiz olması toplantıya katılanları ve ilgili kişileri üzdü.

1-006.jpeg

Organize edilen toplantıya, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Bozkurt, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, İş Kur Müdürü Sait Eker, Mevlana Kalkınma Ajansı, Kosgeb ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürlüğü yetkililerinin katılımıyla gerçekleşti. Devlet Desteklerinin anlatıldığı toplantıya katılan, Başkan Özgüvendeinsanların yararına olan böylesine önemli bir organizasyona yeterli katılımın olmaması bizleri üzdü diyerek dikkat çekti. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Ticaret Odası tarafından 200 adet davetiye gönderilmesine rağmen ancak katılım çok yetersiz kalarak %10 civarında olması üzücü ve düşündürücü olduğu belirtildi. Özgüven bundan sonra ki yapılacak olan toplantılara, Sanayici ve işadamlarımızın daha çok katılımını bekliyoruz dedi.

3-004.jpeg

Ticaret ve Sanayi Odasının başarılı sevilen ve fedakâr Başkanı Enver Bozkurt ise ‘’DEVLET DESTEKLERİ’’nin Anlatıldığı böylesine yararlı toplantıya yeterli katılımın olmamasına anlam veremediğini çünkü bu desteklerden sanayici ve girişimcilerimizin faydalanmasını istiyoruz dedi. Çünkü bunlar bir fırsattır bu olanaklardan Ereğli’miz insanının fayda görmesini istiyoruz dedi.

2-008.jpeg

whatsapp-image-2017-11-13-at-13.37.06.jpeg

whatsapp-image-2017-11-13-at-13.37.08.jpeg

whatsapp-image-2017-11-13-at-13.37.09(1).jpeg

whatsapp-image-2017-11-13-at-13.37.10.jpeg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.