Dursun 12 Milyon Liralık Yatırımı Gezdi

Dursun 12 Milyon Liralık Yatırımı Gezdi

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı, yapımı devam eden ve toplam maliyeti 12 milyon lira olan dev yatırımı gezdi.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı, yapımı devam eden ve toplam maliyeti 12 milyon lira olan dev yatırımı gezdi.

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cumali Özince ile birlikte Ereğli’de yapımı devam eden yatırımı incelediler.

Atakent Mahallesinde yapımı devam eden ve 30 bin metrekarelik alanda kurulan uluslararası standartlara uygun sentetik futbol sahası ve çok amaçlı spor kompleksini gezen Başkan Zübeyir Dursun, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

12 bin metrekarelik alanı daha önceden hizmet vermeye başlayan ve toplamda 30 bin metrekarelik alanda kurulan sentetik futbol sahası ve çok amaçlı spor kompleksi, içerisinde hentbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, aerobik ve fitness sporları yapılabilecek alanları da barındırıyor.

Önümüzdeki eylül ayında tamamen yapımı tamamlanarak hizmete gireceğini belirten AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun; “Ereğli’ye hayırlı olsun” dedi.

Başkan Dursun, ayrıca, “Ereğli’mize Hizmet Aşkımız her daim devam ediyor. Atakent mahallemizde 30.000 metrekare alanda 12.000 metrekaresi daha önce hizmet vermeye başlayan Uluslararası ölçülerde ve standartlarda yaklaşık 5 milyon TL' ye maliyetli Sentetik futbol sahası ve Yaklaşık 12.000 metrekare bina oturum alanı ile 10 milyon inşaat ve 2 milyon da tefrişat maliyeti ile Çok Amaçlı Spor Kompleksi inşaat alanını gezdik. İçerisinde Hentbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, aerobik ve fitness sporları yapılabilecek ve 1500 kişi seyirci kapasitesi ile çevremizdeki büyük spor kompleksleri arasında yer alacak tesisimiz inşallah Eylül ayında hizmete girecektir” ifadelerini kullandı.

cok-amacli-spor-kompleksi-insaat-alani.jpg

cok-amacli-spor-kompleksi-insaat-alani-001.jpg

cok-amacli-spor-kompleksi-insaat-alani-002.jpg

cok-amacli-spor-kompleksi-insaat-alani-003.jpg

cok-amacli-spor-kompleksi-insaat-alani-004.jpg

cok-amacli-spor-kompleksi-insaat-alani-005.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.