Dursun Ankara Programını Değerlendirdi

Dursun Ankara Programını Değerlendirdi

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, mahalle muhtarlarıyla beraber gerçekleştirdikleri Ankara programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, mahalle muhtarlarıyla beraber gerçekleştirdikleri Ankara programına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Dursun, TBMM’nde kendilerine ev sahipliği yapan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez öncülüğünde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere Konya Milletvekilleriyle görüşme imkanı bulduklarını söyledi.

a426d7f0-85a9-44bb-94ba-f7c0d3c13e79.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı Ereğli Devlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılışını yapmak üzere Ereğli’ye davet ettiklerini söyleyen Dursun, Ereğli’nin sağlık yatırımları konusunda da görüşme yaptıklarını kaydetti.

Ereğli’nin sağlık konusundaki aldığı yatırımlar yanında yaşadığı sorunları da gündeme getirdiklerinin altını çizen Dursun, “Eski SSK Hastanesi arazisine yapılacak olan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Sağlıklı Yaşam Merkezi, Verem Savaş Dispanseri, Ketem, 112 İstasyonu ve 8 birimli ASM ile Türkiye’de örnek bir projenin de hayata geçirileceği için kendilerine teşekkür ettik” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, Sağlık Bakanı Koca’nın Ereğli’ye geleceğinin sözünü aldıklarını belirterek, “Sayın Bakanımız hazırlanacak program dahilinde Ereğli’ye gelecek” ifadelerini kullandı.

Dursun, Konya Milletvekilleriyle de görüştüklerini ve mahalle muhtarlarının bizzat kendilerinin Ereğli’nin sorunlarını aktardıklarını kaydettiği açıklamasında, “Ereğli için hepimiz elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Daha güzel bir Ereğli için çalışıyoruz. Bu anlamda bizlere Ankara’da ev sahipliği yapan başta bölge milletvekilimiz Halil Etyemez olmak üzere, sayın Bakanımıza ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Ankara programına katılan tüm muhtarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.