Dursun’dan 15 Temmuz Açıklaması

Dursun’dan 15 Temmuz Açıklaması

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında, 15 Temmuz 2016 tarihinin Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini söyleyen Dursun,  milletin sadece eline Türk bayraklarını alarak tankların ve topların karşısında göğsünü siper etmesinin de Türk milletinin demokrasiye, bayrağa, vatana, namusa verdiği önemin bir göstergesi olarak ta tarihe altın harflerle yazılmayı hak ettiğini kaydetti.

Dursun açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Hain darbe girişimine karşı Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile meydanları dolduran, vatanı milleti için canını feda etmekten çekinmeyen bu büyük milletin evlatları, bu hainliğe, iç ve dış destekçilerine kurtuluş savaşı ruhu ile yine gereken cevabı vermiştir. 15 Temmuz darbe girişimi sıradan bir darbe girişimi olmayıp Türkiye'ye karşı yapılan bir işgal hareketidir. Bu işgal hareketi Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla meydanları dolduran, kendisini tankın önüne atacak kadar vatanına milletine sevdalı olan kardeşlerimizin dik duruşu sonucu amacına ulaşamamıştır. Neticede bu ülke üzerinde hain planlara soyunanlar, milletin iradesi, dik duruşu karşısında kendi tuzaklarında boğulmuş, milletin iradesinin üstünde irade olmadığı, olamayacağı bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Bu büyük milletin evlatları, söz konusu vatan, bayrak, ezansa gerisinin teferruat olduğunu, böyle durumlarda hiçbir ayrım gözetilmeksizin nasıl bir araya gelindiğini bütün dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Hain darbe girişiminde şehadet şerbetini içen şehitlerimizi, gazilerimizi hiçbir zaman unutmuyoruz. Verdikleri mücadeleden dolayı daima rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize şifalar diliyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.