DÜZENBAZLIĞA BAK??? VELİ E.NİN BOMBASI PATLADI!!!

DÜZENBAZLIĞA BAK??? VELİ E.NİN BOMBASI PATLADI!!!

Konya’da Bir Garip Olay! Aslen Ereğlili olan ve Konya Ereğliler Derneği Başkanı ve Gözde Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı olan zaat yaptı yine yapacağını, Ereğli'mizin o güzel ismini kendi çıkarları için nelere alet ediyor bir bakın!...

Tapu Müdürlüğünde Zaman Kazanmak İçin Bomba İhbarında Bulunmuş
Bununla boy boy poz veren Ereğli’de önemli makamları işgal eden kişiler ne düşünecek bu haber sonrası bizler merak ediyoruz. Lütfen Ereğli’de bu insanı Ereğli halkı karşısına getiren medya mensupları siz bu şahısla ilgili haberleri ve verilen kahvaltılara giderken hiç mi düşünmediniz bu şahısla ilgili geçmiş dönemde bir çok sözün ortaklıkta dolaştığı ve bu sözler varken aynı masa etrafında oturarak o insanı yerlere göklere sığdıramayanlar siz neler düşünmektesiniz, Böyle insanları överek insanları ve kamuoyunu yanıltanlar. Şunu unutmayın ki basın mensubu olmak öyle kolay bir şey değildir. Bu tür insanlara taviz vermeyin diye bizler zamanın da bir çok kişiyi uyarmıştık basın mesleği görüldüğü gibi kolay giyilen bir gömlek değildir. Herkes o gömleği parasıyla giyemez bir gün olmasa bir gün kalemi kırılır yada bir sıçrar iki sıçrar sonrası malümdür.
Bu yüce meslekte; Karda leke olacak basınım diye geçinen sözde kişiler sizde leke olmayacaktır yapabilirmisiniz!!! O zaman biz devam edelim diyoruz.
Biz uyarmıştık, Ama doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye bir söz vardır. 
O uyarımız itibar görmedi malesefnedenmi  o görkemli caka ve şatafatlar daha hoş olduğu için olsa gerek diyoruz. Birilerinin bir kulağından girdi bir kulağından geçti gitti o malum insanla olan kareler karşısında bazı yerlerde itibar kazanan bu şahıslar Ereğliden de yıllar önce pek hoş duygularla ayrılmamıştır.
İnsanlar attığı adıma ve düşüp kalktığı insanlara dikkat etmesi gerek
Bu zaat’ın yönetim Kurulu Başkanı olduğu o malüm gazetesini ise Ereğlide birilerinin aracılığıyla insanlara gümbür gümbür geliyor diyerek bol reklam ile dağıttırılmıştı ve borazan eşliğinde dağıtılmıştı.
Bu zaatı överek kendine manşete taşıyanlar ve internet sitelerinde övücü haberlerle devasallaştıranlar umarız ki sizlere ders olur bu iş yazı turaya benzemez diyoruz onunla pozlar verenlerin resimlerini ve haberlerini aslında ekrana taşımak lazım ama biz bu yanlışın içinde olmadık asla da olamayız Ereğli halkı bizi iyi bilir. Veli E.nin fotoshop olarak yaptığı o olay ise daha farklı bir olaydı.
İŞTE KONYADA YAŞANAN O OLAYIN HABERİ
Tapu Müdürlüğünde Zaman Kazanmak İçin Bomba İhbarında Bulunmuş
Konya’da geçtiğimiz ay üç kere Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nde bomba olduğu yönünde ihbarda bulunan kişinin emlakçı olduğu ortaya çıktı.
Tapu Müdürlüğünde Zaman Kazanmak İçin Bomba İhbarında Bulunmuş
Konya'da geçtiğimiz ay üç kere Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü'nde bomba olduğu yönünde ihbarda bulunan kişinin emlakçı olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin gayrimenkulün parasını denkleştiremediğinde zaman kazanmak için bomba ihbarında bulunduğu iddia edildi.
Olay, geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde merkez Meram ilçesinde bulunan Tapu ve Kadastro 5. Bölge Müdürlüğü'nde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, tapu dairesine birkaç kez bomba ihbarı yapılması üzerine Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. İhbarın tapu binasına yakın bir yerden ankesörlü bir telefondan yapıldığının tespit edilmesinin ardından polis, çalışmasını bu bölgede yoğunlaştırdı. Polis, yol kenarında şüpheli hareketlerde bulunan Veli E.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgusunda suçunu kabul eden Veli. E.'nin satın almak için anlaştığı gayrimenkulün parasını denkleştiremediğinde zaman kazanmak için polise tapu müdürlüğünde bomba olduğu yönünde ihbarda bulunduğunu söylediği iddia edildi. Son bir ay içinde 3 kez asılsız bomba ihbarında bulunduğu öğrenilen Veli E.'nin dördüncü ihbarı yaparken yakalandığı öğrenildi.
Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Veli E. daha sonra adliyeye sevk edildi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.