Eczacılardan Başkan Özgüven’e Ziyaret

Eczacılardan Başkan Özgüven’e Ziyaret

Ereğli’de ki bir grup Eczacı Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini ilettiler.

Aralarında 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Eczacı Ahmet Özkaralı’nın da bulunduğu grup, Ereğli Belediyesinin çalışmalarını yakinen takip ettiklerini ve takdirle karşıladıklarını ifade etti. Ziyarette eczacıların sorunları da dile getirildi.
Ziyarette konuşan Eczacı Ahmet Özkaralı, “ Eczacılar Odası Ereğli Temsilciliğimiz ve meslektaşlarımız, belediyemizi çok seviyor ve çalışmalarınızı takdirle karşılıyor. Eczacılar odası Ereğli Temsilciliğinin yaptığı her etkinlikte sizleri aramızda görmek bizleri çok mutlu eder. Ereğli’ye kazandıracağınız hizmetlerden dolayı Eczacı meslektaşlarım adına sizlere şimdiden teşekkür ediyorum ” dedi.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Ereğli’mizde şehir sınırları içerisinde yaşayan ve tüm insanlara sağlık hizmeti veren sağlık camiasının bütün mensuplarını cani gönülden kutluyorum.
Bu vesileyle de yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum ” şeklinde konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.