EMİN ADIMLAR KREŞİNDE, MİNİKLERİN YILSONU COŞKUSU

EMİN ADIMLAR KREŞİNDE, MİNİKLERİN YILSONU COŞKUSU

Ereğli Emin Adımlar Kreşi, öğrencileri yılsonu eğlencesi düzenlediler

Ereğli Emin Adımlar Kreşi, öğrencileri yılsonu eğlencesi düzenlediler.

Okul Öncesi öğrencilerinin, Yıl içerisinde öğrendiklerini Kreş öğretmen ve velileri ile paylaşan minikler hem hünerlerini sergiledi, Hem de doyasıya eğlendiler.

1-064.jpg

MİNİKLERİ AİLELERİ AYAKTA ALKIŞLADI

Kreş idareci, öğretmen ve öğrenci ailelerinin katıldığı eğlencede, Emin Adımlar Kreşinin kurucusu Yeşim Koçak, Kreş Müdürü Duran Kılınç, kreş öğretmen ve stajyer öğretmenleri tarafından hazırlanan birbirinden güzel oyun, skeç, şarkı ve gösterileri kusursuz sergileyen minik öğrenciler ise davetliler tarafından sık sık alkışlandılar.

2-077.jpg

OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN ÖNEMİ

 

Okul Öncesi Eğitimin de bugün gelinen noktada minik öğrencilerin ortaya koyduğu performanstan anlaşıldığı gibi oldukça önem arz ettiğini minikler yaptığı birbirinden güzel çalışmayla hünerlerinin davetlilere göstermiş oldu.

 

Önümüzdeki yıl eğitim-öğretime başlayacak miniklerin tam donanımlı olarak eğitim öğretime başlayacaklarını, Bu sayede eğitim öğretimin kalitesinin de artacağının işaret ediyor.

Minik öğrencilerin bu denli donanımlı yetiştirilmelerinde katkısı olan öğretmen ve stajer eğitmenleri, Emin Adımlar Kreşinin kurucusu Yeşim Koçak tarafından plaket verilerek ödüllendirildiler.

Programa katılan davetliler ise düzenlenen bu etkinlikten oldukça memnun oldukları görülürken, miniklerin ise profesyonel bir kişi gibi başarı göstermesi de oldukça güzel bir tablo oluşturdu.

3-057.jpg

Bizler de Emin Adımlar Kreşini, İlçemiz Ereğli'ye kazandıran kurucusu Yeşim Koçak ve Öğretmelerini, Eğitim öğretime ve geleceğimiz olan miniklerimizin yetiştirilmesinde gösterdikleri önemli katkı ve  bu güzel program dolayısıyla tebrik ediyor  ve kutluyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.