EMİRGAZİ’DE VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

EMİRGAZİ’DE VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Emirgazi İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafındanGençlik Haftası nedeniyle Okullar arası Voleybol turnuvası düzenlendi.

Emirgazi İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafındanGençlik Haftası nedeniyle Okullar arası Voleybol turnuvası düzenlendi.

Emirgazi'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Emirgazi İlçe gençlik spor müdürü Mesut Kocabaş tarafından organize edilen ortaokullar arası Voleybol turnuvası düzenlendi.2017-2018 Eğitim Öğretim yılı sonunda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler çerçevesinde İlçe Kapalı Spor Salonunda ortaokullar arası voleybol turnuvası düzenlendi.

1-132.jpg

Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Emirgazi İlçe Gençlik Spor Müdürü Mesut Kocabaş tarafından organize edilen turnuvanın final maçına, Emirgazi Kaymakamı Salih Çiğdem, Emirgazi Belediye Başkanı Nurişen Koçak, İlçe Garnizon Komutanı Ömer Sezgin, Daire amirleri sivil toplum örgütü temsilcileri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

Heyecan dolu müsabakaların yaşandığı turnuvada ise öğrenciler adeta profesyonelce yapmış olduğu hareketlerle müsabakayı izleyen protokol üyelerinden ve maçı coşku içerisinde izleyen öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde alkış aldı. Her okulun taraftarı ise arkadaşlarına verdikleri desteklerle arkadaşlarını maça motive ederken zevkli bir final maçı izlenmesine neden oldu.

1c5e8e8c-a2ee-4857-89a1-c711734413ab.jpg

Turnuva sonunda kupa töreni düzenlendi. Turnuvaya katılan okullara ise turnuva sonunda törenle kupaları verildi.

2-168.jpg

3-131.jpg

4-104.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.