Engelliler Umre Yolcusu

Engelliler Umre Yolcusu

Ereğli Engelsiz Yarınlar Derneği'nin projesi ve Ereğli Belediyesi'nin katkılarıyla Engelli vatandaşlar 23 Mart Cuma günü Umre ziyareti yapacaklar. Projede engelliler ve aileleriyle birlikte 38 kişi yer alacak

Özel İnsanlardan Anlamlı Yolculuk

 

                               Ereğli Engelsiz Yarınlar Derneği'nin projesi ve Ereğli Belediyesi'nin katkılarıyla Engelli vatandaşlar 23 Mart Cuma günü Umre ziyareti yapacaklar. Projede engelliler ve aileleriyle birlikte 38 kişi yer alacak.

        Bu kapsamda Ereğli Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural, Engelli vatandaşlar ve aileleri projeye destek veren Belediye Başkanı Özkan Özgüven'i makamında ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler.

umre-1.jpg

        Böyle güzel bir projeye destek olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Başkan Özgüven: "Çok anlamlı ve güzel bir proje umarım Allah(cc) hepimize oraları görmeyi nasip eder. Belediye olarak bu güzel projeye destek olmak bizleri ayrıca mutlu etti. Bu anlamda böyle güzel bir projede emeği olan başta Engelsiz Yarınlar Derneği olmak üzere herkese hürmetlerimi sunarım. Bu nazik ziyaretleri için Dernek Başkanımız Songül Hanıma, engelli kardeşlerimize ve ailelerine teşekkür ederim" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.