ERDAL, “BİZ NEFSİMİZ İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”

ERDAL, “BİZ NEFSİMİZ İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK”

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Adem...

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Adem Erdal kendisini eleştiren siyasi rakiplerine cevap vererek, “Biz nefsimizi tatmin için bu yola çıkmadık. Tek derdimiz Ereğli’mize, memleketimize hizmet etmektir” dedi.

df46ada3-8c20-4384-95c6-762300a0be34.jpg

Yenibağlar Mahallesinde düzenlenen programda konuşan Erdal, Ereğli, Büyükşehir ve Hükümet birlikteliği ile Ereğli’ye yatırım kazandıracaklarını belirterek, “Biz projelerimizi ortaya koyduk. Kimseyle kavga etmeden bu projeleri hayata geçirmek için çalışacağımızı ifade ettik. Bakıyoruz siyasi rakiplerimiz bizi eleştiriyorlar. Halkımızın aklıyla alay etmiyoruz biz, biz karşılığı olan projelerle Ereğli’mize hizmetkar olacağız” diye konuştu.

HİZMET KENAR MAHALLELERDEN BAŞLAYACAK

Hizmete köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerlerden ve Ereğli dış çeperindeki mahallelerden başlayacaklarını söyleyen Erdal,  bu mahallelerde altyapı, yol, imar gibi sorunlar kalmayacağının sözünü verdi.

SİZ HAYAL EDERSİNİZ BİZ GERÇEKLEŞTİRİRİZ

Türkmen kavşağını siyasi rakiplerin dillerine doladığını vurgulayan Erdal, “Proje bedeli devlet tarafından yapılan bu ihaleyi 2 milyon TL’ye yapacaklarını beyan ediyorlar. Buyurun aynı yol güzergahındaki Servili yolunu bu bedelle yapında görelim. İnsanlarımızı kandırmayın. Bakın Ereğli’ye hızlı tren geliyor. Maliyeti 1 milyar 200 milyon TL’dir. 135 km uzunluğundaki bu projede mevcut altgeçitlerin yanında 13 adet altgeçit yapılacak. Siz bunları hayal edersiniz ama biz gerçekleştiririz” diye konuştu.

OPRUKÇU KENDİ PROFİLİNİ METREYLE Mİ ÖLÇÜYOR

Bağımsız Aday Hüseyin Oprukçu’ya yüklenen Erdal, “Kendisi şahsım için düşük profili aday yakıştırması yapıyor. Acaba kendisinin profili çok mu yüksek. Metreyle mi ölçüyor” dedi.

Başkan Adayı Oprukçu’nun, Özkan Özgüven’in İttifakın adayı olduğunu ancak sosyal medyadan Adem Erdal isminin aday gösterildiğini öğrendiğini söylediğini kaydeden ittifak adayı Adem Erdal, “Bunlar Belediye Başkanı olmayı sadece kendilerine hak görüyorlar. Özkan Özgüven kendisini savunamıyor da sen mi avukatlığını yapıyorsun? Birde mağdur edebiyatı yapmaları yok mu? Kutsal değerleri bile bu yolda kullanıyorlar. Kerbalayı, Şehzade Mustafa’yı anlatıyorlar. Bu millet aş istiyor, iş istiyor. Senin zamanında 5 binler vardı. Adliyeyi bile otel yapacaktın. Termali saymıyorum artık o ayrı bir masal oldu” şeklinde konuştu.

BAŞKANLIĞA TALİPSİN İŞÇİ MAAŞLARINDAN HABERİN YOK

CHP adayı Bülent Ecevit Tatlıdil’in işçi maaşlarını 2 bin 200 TL yapacağını açıkladığını belirten Erdal, “Sayın Tatlıdil yönetimine talip olduğu Belediyede işçi maaşlarının kaç tl olduğunu bilmiyor galiba. Şu anda en düşük 2 bin 280 TL alan işçiler Temmuz ayında ise 2 bin 500 TL alacaktır. İşçi dostu kardeşime duyurulur” dedi.

Tatlıdil’in Pazar projesini eleştirerek ben yenisini çizeceğim açıklamasına dikkat çeken Erdal, “Biz o dönem mevcut arsaya göre proje çizdik. Şu anda sayın Oprukçu’nun beğenmediği 18 uygulaması ile pzar büyüklüğünde bir arsayı boşa çıkardık. Ve oraya da Pazar yaparak sorunları gidereceğiz. Ama sen sattığın evlerin oturma ruhsatlarını al ve halka eziyet çektirme, halkçı dostum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.