Erden, Başkan Özgüven’e Veda Etti

Erden, Başkan Özgüven’e Veda Etti

Erden, Başkan Özgüven’e Veda Etti

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden veda ziyareti kapsamında Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret etti. “Ereğli’ye iyi ki gelmiş ve Ereğlililerle tanışmışız” diyen Kaymakam Erden’e Belediye Başkanı Özkan Özgüven “Siz Ereğli’nin fahri hemşerisisiniz, sizi her zaman Ereğli’de ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.

Kaymakam Şakir Erden’i makamında ağırlayan Özgüven, Erden ile birlikte 2 yıldır çalışma fırsatı yakaladıklarını ve bu süreçte çok güzel hizmetlere imza attıklarını belirtti.

Erden’in devlet ve idarecilik tecrübesinden istifade ettiklerini kaydeden Özgüven, “Sayın Kaymakamımız birçok çalışmanın fikir babası olmuştur. Yol göstericiliği yanında önümüze düşerek Ereğli için gece gündüz demeden mesai harcamıştır. Makam ve mevkiler gelip geçicidir. As olan iz bırakmaktır. Sayın kaymakamımız Ereğli’de iz bırakan değerli isimler arasındadır. Köylü, şehirli, yaşlı, genç, engelli demeden tüm insanlarla kucaklaşan ve hasbıhal ederek devletin sıcak ilgisini gösteren sayın Kaymakamımıza bundan sonraki görev yerinde başarılar diliyor, kendisini fahri hemşerimiz olarak her zaman Ereğli’de görmek ve ağırlamaktan mutlu olacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

2013 yılında Ereğli’de göreve başladığını kaydeden Kaymakam Erden, “Veda ziyaretleri yapıyorum ama dostluğumuz ve arkadaşlığımız devam edecek.  Ereğli’ye iyi ki gelmiş ve Ereğlililerle tanışmışım. İnsan tayini çıkınca ne kadar teveccüh gösterildiğini fark ediyor. Ereğli’de yüksek bir teveccüh ile karşılaştık. İnşallah güzel hizmetler bırakmışızdır. Ereğli halkına çok teşekkür ediyorum. Eskişehir’e yolu düşenleri her zaman bekliyorum. Haklarınızı helal ediniz bizden yana helal olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.