EREĞLİ BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

EREĞLİ BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Ereğli Belediyesi’nde Hüseyin Oprukçu Başkanlığındaki ilk...

Ereğli Belediyesi’nde Hüseyin Oprukçu Başkanlığındaki ilk meclis oturumunu gerçekleştirdi.

13.04.2019-eregli-belediye-meclisi-ilk-toplantisini-gerceklestirdi-3.jpg

Nisan ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumunda konuşan Başkan Oprukçu, Ereğli Belediye Meclisi’nin ilçenin geleceği için kolektif bir ruhla çalışacağına yürekten inandığını ifade ederken halkın takdirleriyle seçilen meclis üyelerini tebrik etti ve başarılı bir görev süreci temennisinde bulundu.

13.04.2019-eregli-belediye-meclisi-ilk-toplantisini-gerceklestirdi-2.jpg

“KOLEKTİF RUHLA ÇALIŞACAĞIZ”

Ereğli Belediyesi’nde Hüseyin Oprukçu Başkanlığı’nda ilk Belediye Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan Nisan ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumunda konuşan Başkan Hüseyin Oprukçu yeni seçilen belediye meclis üyelerine başarı temennisinde bulunurken siyasi parti ayrımı gözetmeksizin Ereğli Belediye Meclisi’nin kolektif bir ruhla çalışarak ilçenin geleceğini inşa edecek hizmetler için doğru kararlara imza atacaklarına yürekten inandığını ifade etti.

13.04.2019-eregli-belediye-meclisi-ilk-toplantisini-gerceklestirdi-1.jpg

DİVAN, ENCÜMEN VE KOMİSYONLAR SEÇİLDİ

Görüşülen tüm maddelerin oy birliği ile kabul edildiği toplantıda Başkanlık Divanı, Belediye Encümeni, İstisas Komisyonları, Tarihi Kentler Birliği, Anadolu Medeniyetleri Belediyeleri Birliği üyelik seçimleri de yapıldı. Meclis Başkan Vekilliği’ne Ömer Eğer ve Zeki Üstündağ, Encümen Üyeliği’ne Ayhan Dargeçit, Ali Rıza Gübe, Hasan Fatih Saçıkaralı, Katip Üyeliği’ne (Asil) Mustafa Kumru, Hasan Fatih Saçıkaralı, (Yedek) Fikret Akpınar, Ayhan Dargeçit, İmar Komisyonu’na Ömer Eğer, Ayhan Dargeçit, Mahmut Altınkaya, Eyyüp Arpacı, Ömer Devrim İşleyici, Plan ve bütçe komisyonuna Cemil Dönmez, Halime Akbel Demirel, Zeki Üstündağ, Melih Ayata, Ömer Süllü, Trafik ve Ulaştırma komisyon üyeliğine Tamer Ünlü, Mehmet Şen, Ramazan Demirel, Mahmut Altınkaya, Tamer Arslan, Eğitim Kültür ve Gençlik ve Spor komisyon üyeleri Serdar Altınok, Mustafa Aydın, Mustafa Kumru, Imdat Gültekin, Ali Peker, Çevre ve Sağlık komisyon üyeleri Ayhan Kotan, Serdar, Altınok, Ayhan Gültekin, Mehmet Yaşa, İmdat Gültekin seçildi.

“BELEDİYECİLİK KAMU HİZMETKARLIĞIDIR”

Oprukçu: “Belediyecilik kamu hizmetkarlığıdır. Ereğli’mize, Ereğlili hemşehrilerimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Kulağımız halkta olacak, halkın hukuki ve ahlaki zemine dayanan her istek ve talebini yerine getireceğiz. Beş yıl uyum ve uzlaşma zemini içerisinde huzur şehri Ereğli’yi birlikte inşa edeceğiz” diyerek toplantıyı noktalandırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.