Ereğli Belediyesi Atletizm Takımı Kuruldu

Ereğli Belediyesi Atletizm Takımı Kuruldu

“SİZİN İÇİN KOŞACAĞIZ”

Ereğli tarihinde ilk kez kurulan Ereğli Belediyesi atletizm takımı Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle 10 Kasım 2015 tarihinde Ankara’da düzenlenecek olan “Atatürk’ü Anma” atletizm yarışmasında Ereğli’yi temsil edecek.

Belediye bünyesinde kurulan atletizm takımının antrenör ve sporcuları Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ettiler.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka’nın da yer aldığı ziyarette Ereğli’de ilk kez Belediye bünyesinde atletizm takımı kurulduğunu kaydeden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Belediyemiz bünyesinde kurulan atletizm takımımız ilk yarışını Ankara’da 10 Kasım günü Atatürk’ü Anma Yarışında yapacaktır. Ereğli’yi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığımız gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

“Bu ülkenin en büyük zenginliği ne madenleri ne de bütçesidir. Bu ülkenin en büyük zenginliği bu gençlerdir” diyen Başkan Özgüven, gençlerin en iyi şekilde işlenip değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ereğli Belediyesi olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini vurgulayan Özgüven, “Ereğli tarihinde bir ilki daha gerçekleştirdik ve Ereğli Belediyesi atletizm takımını kurduk. Takımımız Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen, 81 il ve ilçelerinden gelecek sporcuların katılımı ile 10 Kasım’da Atatürk’ü Anma Yarışında Ankara’da 2 bin metrede yarışacaklardır. Ereğli’mizi başarıyla temsil edeceklerine inandığımız sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sporculardan Muammer Okumuş, Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e kendilerine sağladığı destekler için teşekkür etti ve “Sizin için koşacağız” dedi.

Atletizm antrenörleri Ahmet Özkan Yazıcı ve Leman Elmas liderliğindeki Ereğli Belediyesi atletizm takımında Muammer Okumuş, Şaban Ünaler, Ahmet Başkaya ve Yasin Öztürk yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.