Ereğli Belediyesi denetimlerine devam ediyor

Ereğli Belediyesi denetimlerine devam ediyor

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, emniyet mensupları ile beraber perşembe pazarında pazar esnafları ve alış veriş yapan vatandaşları uyardı.

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, emniyet mensupları ile beraber perşembe pazarında pazar esnafları ve alış veriş yapan vatandaşların 65 yaş altında olmaları, alış veriş yaparken meyve, sebzeleri seçmemeleri, esnafların eldiven kullanması ve maske takmaları gibi dikkat edilmesi gereken hususlarda denetimler gerçekleştirdi

eregli-belediyesi-denetimlerine-devam-ediyor.jpeg

“HEM KENDİMİZ HEM DE ÇEVREMİZ İÇİN EVDE KALMAYA ÖZEN GÖSTERELİM”

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, emniyet mensupları ile beraber perşembe pazarında pazar esnafları ve alış veriş yapan vatandaşların 65 yaş altında olmaları, alış veriş yaparken meyve, sebzeleri seçmemeleri, esnafların eldiven kullanması ve maske takmaları gibi dikkat edilmesi gereken hususlarda denetimler gerçekleştirdi. Virüsle mücadelede toplumun her kesiminin bilinçli ve dikkatli olmasının önemine vurgu yapan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “içerisinde bulunduğumuz zor günlerde uzmanlarımızın belirlediği kurallar bizlerin sağlığını maksimum düzeyde korumak için lütfen kurallara uyalım. 65 yaş ve üzeri hiç kimse evden çıkmazsa diğer vatandaşlarımız da zorunlu olmadıkça evde kalmaya özen gösterirse bu tüm dünyayı saran virüs salgınını ülke olarak kayıpsız atlatma imkanımız olur. Bunu sağlayabilmek adına ekiplerimiz var gücüyle çabalıyor, özellikle sağlık çalışanlarımız büyük bir özveri gösteriyorlar, onlara da teşekkür ediyorum. Bu vesileyse hayatını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, daha fazla kayıp yaşamamamız ve sebep olmamamız adına hemşerilerimizden, Türk Milleti’nin her ferdinden kurallara uymalarını rica ediyorum” dedi.

eregli-belediyesi-denetimlerine-devam-ediyor-001.jpeg

EKİPLER ÇALIŞMALARIYLA TAKDİR TOPLUYOR

Ereğli Belediyesi Korana virüsün (COVİD-19) ülkemizde etkisinin görüldüğü günden bu yana yürüttüğü çalışmalarla virüsün halkın sağlığını tehdit etmesinin önüne geçmek için uğraş veriyor. Titizlikle yürütülen ilaçlama, temizlik ve denetim çalışmaları ile tehlikeyi en aza indirmeye çalışan ekipler vatandaşlardan da takdir topluyor.

eregli-belediyesi-denetimlerine-devam-ediyor-002.jpeg

eregli-belediyesi-denetimlerine-devam-ediyor-003.jpeg

eregli-belediyesi-denetimlerine-devam-ediyor-004.jpeg

eregli-belediyesi-denetimlerine-devam-ediyor-005.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.