Ereğli Belediyesi projeyi tamamladı

Ereğli Belediyesi projeyi tamamladı

İstihdam Projesi’nin kapanış toplantısı gerçekleşti

Türkiye ve Avrupa Birliği arasında Şehir Eşleştirme Hibe Programı kapsamında Konya Ereğli Belediyesi tarafından yürütülen Gençler İçin Daha Fazla İstihdam Projesi’nin kapanış toplantısı Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa Başkan Yardımcısı Mehmet Arıcan ve Başkan Danışmanı Abdulkadir Çat’ın yanı sıra kapanış toplantısı için İspanya’dan Ereğli’ye gelen heyet, Kurum Müdürleri, Dernek Başkanları, STK Temsilcileri, Muhtarlar katıldı.

“İSTİHDAMA YÖNELİK HER PROJENİN ARKASINDA OLACAĞIZ”

Türkiye ve Avrupa Birliği arasında Şehir Eşleştirme Hibe Programı kapsamında Konya Ereğli Belediyesi tarafından yürütülen Gençler İçin Daha Fazla İstihdam Projesi’nin kapanış toplantısı Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Proje ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Türkiye ve Avrupa Birliği arasında Şehir Eşleştirme Hibe Programı kapsamında Belediyemiz tarafından yürütülen Gençler İçin Daha Fazla İstihdam Projesi’nin son aşamasına geldik. Bu güne kadar özellikle kadın girişimcilerimizin ekonomiye katılımlarını sağlamak adına çeşitli eğitim programları ve projeye uygun çalışmaları gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte de bu düsturla çalışmalarımıza devam edeceğiz ve istihdama yönelik her projenin arkasında olacağız. Huzur şehri Ereğli’nin inşası noktasında istihdamın artırılmasını önemli bir unsur olarak görüyoruz. Açı açığı olmayan bir şehir arzuluyoruz ve bunun için tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Bu şehre olan sevdamız, hizmet aşkımızla emin adımlarla ilerleyecek hemşerilerimizin huzuru ve mutluluğu için çabalamaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle şehrimize gelen İspanya Heyeti’ne bir kez daha hoş geldiniz diyor, projede emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Programın sonunda Başkan Yardımcısı Mehmet Arıcan, Başkan Danışmanı Abdulkadir Çat, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Yalçın ve Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Aysun Sökmen Özçelik İspanya’dan gelen proje ortaklarına hediye takdiminde bulundular.

13.01.2020-eregli-belediyesi-projeyi-tamamladi-1.jpg

13.01.2020-eregli-belediyesi-projeyi-tamamladi-2.jpg

13.01.2020-eregli-belediyesi-projeyi-tamamladi-3.jpg

13.01.2020-eregli-belediyesi-projeyi-tamamladi-4.jpg

13.01.2020-eregli-belediyesi-projeyi-tamamladi-5.jpg

13.01.2020-eregli-belediyesi-projeyi-tamamladi-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.