Ereğli Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli Belediyesi sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Ereğli’nin birçok noktasında sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Vatan Caddesi üzerinde asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

Ekiplerin yoğun bir tempoda çalıştığını belirten Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Belediyesi olarak asfaltlama ve özel sıcak asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. vatandaşımızın beklentisi sıcak asfaltlar yapılması ve Ereğli de asfaltın mutlak surette elzem olduğu noktasında böyle bir kamu oyununda beklentisi vardı tabi biz daha öncede ifade ettiğimiz gibi alt yapıya önem verdiğimizi vurguladık,alt yapının önemli bir yatırım olduğunu her zaman söyledik geçen yıl Ereğli de şehir merkezinde diğer mahallelerde bu konuda yaptığımız çalışmalar kanalizasyon, asbestli borular bu çalışmaları sizlerle paylaştık.

dsc_3069.jpg

Şu an itibariyle de gerçekleştirdiğimiz alt yapı çalışmalarının üzerine üst yapı yani asfaltlama çalışmalarına başladık.Hamdi Çağıran alt geçidinden Atatürk İlkokulu önündeki göbeğe kadar olan cadde üzerinde asfalt söküm çalışmalarının ardından sıcak asfalt çalışmalarına hızla başladı burası çömlekçiden hem uğur mumcuya hem aynı zamanda sanayi yoluna çıkan ana arterimiz Kazımkarabekir caddesinin bir kısmı ve vatan caddesi olarak geçiyor aynı şekilde önümüzdeki günlerde de istasyon ve stadyum arasını yapacağız Rasim Erel ve Mustafa seyran caddelerimizde de sıcak kalıcı asfalt çalışmalarımız devam edecek. Şunu bütün hemşerilerimiz bilsin ki belediye anlamında başta belediye başkanı olarak şahsım, çalışma arkadaşlarım, belediye meclis üyelerim, ilçe teşkilatındaki arkadaşlarımız, başkanımız biz canla başla Ereğli’ye kalıcı hizmetler yapma noktasında bir gayret ve çaba sarf ediyoruz. Ereğli’nin sorunları büyük ve Ereğli’nin sorunları şimdiye kadar ötelenmiş,üstü küllenmiş ama biz göreve geldiğimizde bunların hepsini alt yapıyla köklü bir şekilde yapmak ve yapılan hizmetlerin kalıcı olması için uğraş verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Bu anlamda da hemşerilerimizin saygısına sevgisine içtenliğine samimiyetine ve özellikle sabrına çok teşekkür ediyoruz inşallah belediyemizdeki ana arterler bu şekildeki arterlerimize hep sıcak asfaltla donatılacak " diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.