Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü , 2023-2024 sezonunun ilk antrenmanını yaptı

Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü , 2023-2024 sezonunun ilk antrenmanını yaptı

Bu sezon Konya Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanı ziyaret eden Kulüp Başkanı İbrahim İlaslan  takıma başarılar diledi.

Bu sezon Konya Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Antrenmanı ziyaret eden Kulüp Başkanı İbrahim İlaslan  takıma başarılar diledi. Teknik Direktör Ahmet Yılmazer ise hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.
Konya Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü, yeni sezona 'merhaba' dedi.
Sezonun ilk antrenmanını Teknik Direktör Ahmet Yılmazer yönetiminde Ereğli Atatürk Stadyumu'nda yapan turuncu-beyazlılar, yenilenen kadrosuyla Ereğli'yi başarıyla temsil etmeyi hedefliyor.
Ben her zaman yanınızdayım
Antrenmanı ziyaret eden Ereğli Bereket Tarım Spor Kulübü Başkanı İbrahim İlaslan takıma yaptığı konuşmada, yeni sezonun hayırlı geçmesi temennisinde bulunarak, "Hepinizi aramızda görmekten çok mutluyum. Genel olarak ben kaybetmeyi çok sevmem. Ekip olarakta kazanacağımızdan eminim. Sizden bazı isteklerim olacak. Aile mantığıyla çalışalım, aile mantığıyla oynayalım. Sizler benim için, takımınız için elinizden geleni yapın. Bende elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. Teknik ekip size çok güveniyor, bende size çok güveniyorum. İnşallah bu sezon Ereğli'nin iki takımıda, el ele bir üst lige çıkacak bunada eminim. Sizlerin sayesinde eminim. Ben her zaman yanınızdayım" dedi.
Ligde şampiyonluğu hedeflediklerini kaydeden Teknik Direktör Ahmet Yılmazer ise daha önceden izlenip de beğenilen, ligi iyi tanıyan, genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım oluşturduklarını söyledi.

eregli-bereket-tarim-spor-kulubu-2023-2024-sezonunun-ilk-antrenmanini-yapti.jpg

eregli-bereket-tarim-spor-kulubu-2023-2024-sezonunun-ilk-antrenmanini-yapti-001.jpg

eregli-bereket-tarim-spor-kulubu-2023-2024-sezonunun-ilk-antrenmanini-yapti-002.jpg

eregli-bereket-tarim-spor-kulubu-2023-2024-sezonunun-ilk-antrenmanini-yapti-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.