Ereğli de Atletizm Sporcularını Seçme  Elemeleri Yapıldı

Ereğli de Atletizm Sporcularını Seçme Elemeleri Yapıldı

Ereğli de Atletizmi geliştirme projesi bugün yapıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu faaliyetleri dâhilinde ülkemiz genelinde uygulanmakta olan Atletizmi geliştirme projesi kapsamında Türkiye şampiyonasına katılacak Atletizm Sporcularını il ve ilçe bazında seçme takvimi başlatılmıştır.

İlçemiz Ereğli’de de bugün başlayan Atletizmi geliştirme projesi başlamıştır. Programa Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun, İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumaali Özince, İşkur Müdürü Sait Eker, sporcular ve veliler katıldı. İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan program Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumaali Özince’nin açılış konuşması ile devam etti.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özince yaptığı açılış konuşmasında şunlara değindi;

“Sporun bir ülkedeki birleştirici gücünü hepimiz görmekteyiz. İlçemizde spor ile birçok zorluğun üstesinden gelebiliriz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın hayatlarını sağlıklı ve zararlı alışkanlıklardan arındırılmış olarak garanti altına alabiliriz. Gençlerimizin bağlı oldukları kulüplerin ve başarılı sporcuların tanıtılması sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması, bir kişi kurumları sponsorluk yapmaya teşvik edilerek spor bilinci ve kültürün oluşturulması hedeflerimiz arasındadır. Bu bilinç ve hedeflerle son 4 yılda mevcut olan 2 tesisimizin Atatürk Şehir Stadımızı ve Atatürk spor salonumuzu tadilat yaparak yeniledik” diyen Özince sözlerini şöyle sürdürdü;

“Salonumuzun yanında gençlik merkezi binamız toki bölgesi olarak da bilinen Toros Mahallesi Mahallemizde sentetik futbol sahamız tamamlanmış olup önümüzdeki günlerde açılışını büyük bir mutlulukla yapacağız yine Toros Mahallemizde spor salonumuzda yapımı devam etmektedir. İnşallah onunda açılışını büyük bir mutlulukla yapmak için bir araya geliriz” dedi.

Program sporcuların yarışı ile devam etti. 2005-2006 doğumlu kız sporcular 1500 m koştu dereceye giren, Yeter Kocatürk, Şerife Okumuş, Elif Omaç ve Nazar İzci ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İradet Genç’ten aldı. 2005-2006 doğumlu erkek sporcular 1500 m koştu dereceye giren, Batuhan Özışık, Salim Doğru, Arda Kızılkan, Hacı Hıdır Öztürk ödüllerini İŞKUR Müdürü Sait Eker’den aldı. 2003-2004 doğumlu kız sporcular 2000 m koştu Dereceye giren Pınar Genç, Semanur Yoldaşer, Nuran Işıklı ve Gülnur Melike Algan ödüllerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cumaali Özince’den aldı. Son olarak 2003-2004 doğumlu erkek sporcular 2000 m koştu. Dereceye Giren Muammer Okumuş, Şaban Ünaler, Mustafa Kaymak ve Ömer Ünaler ödüllerini Atletizm İl Temsilcisi Seyfi Atamer’den aldı.

Dereceye Giren Sporcular Konya’da da yarışacaktır. Program toplu Fotoğraf Çekimi ile sona erdi.

17017168_10210295316112547_8273551589752924633_o.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.