EREĞLİ DE RESMİ GAZETELERDE GÜÇ BİRLİĞİ

EREĞLİ DE RESMİ GAZETELERDE GÜÇ BİRLİĞİ

Ereğli de son zamanlar da yaşanan olaylar karşısında bir araya gelme gereksinimi duyan resmi gazete sahipleri köklü ve radikal kararlar aldı.

 Yapılan İstişare toplantısı Ereğli Gazetesi Sahibi Derviş Özütaştan, Güneş Gazetesi Sahibi Bahri Can, ErHaber Gazetesi Sahibi Metin Teker, Yeni Ereğli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serpil Atmaca ve Metro TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Atmaca’nın katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda konuşan Bahri Can Delikli demirin çıktığı mertliğin bozulduğu günümüzde sosyal medya dan para kazanıldığını duyuyoruz üzülüyoruz. Biz vergisini veren işçi çalıştıran, İşverenler olarak Kurum amirlerimize bu tip insanlara itibar göstermemelerini istiyoruz. Dedi.

Er Haber Gazete Sahibi Metin Teker şunları ifade etti;

“ Ereğli de ilk defa resmi basın olarak bir araya geldik. Çok önemli kararlar aldık. Almış olduğumuz bu kararlar hem Ereğli’nin resmi basını olarak bizlere hem de inşallah Ereğli halkına hayırlı olur. Bundan sonra resmi basın kuruluşları olarak hem birlikte hareket edeceğiz, hem de sürekli toplanarak Ereğli Gündemini tespit edeceğiz.” Diyerek sözlerine son verdi.

Ereğli Gazetesi Sahibi Derviş Özütaştan alınan kararlara uyacağız. Bundan sonra Resmi Gazete sahipleri olarak Ereğli için en iyisini yapmaya çalışacağız dedi.

Yeni Ereğli Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serpil Atmaca Ereğli de yasal olarak görev yapan gazetecilerin oluşturduğu bu birlik Ereğli adına olumlu bir hareket olmuştur. Bu birlik sayesinde Ereğli basınında başıboşluk giderilmiş olacaktır. Kendilerine farklı yönden çıkar ilişkisi sağlayan kişilerin önüne geçecektir.

Metro TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Atmaca, Ereğli de gazeteciler adına bu oluşumun sevindirici olduğunu bu birlikteliğin dürüst insanlara olumlu olarak yansıyacağını ve bu güzide mesleği lekelemeye çalışan, art niyetli kişiler bundan böyle halkın seçtiği ve dürüst kamu görevlilerine basın mesleğinin baskı unsuru olarak kullanamayacağını belirtti.

Yapılan istişare toplantısı sonucunda Tarafsız ve Objektif yayınların Ereğli halkına yansıyacağını ve Ereğli’nin menfaati adına gündem yakından takip edilecektir. Her şey Ereğli için diyerek Resmi gazete sahipleri toplantıyı sonlandırdılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.