Ereğli Eğitim Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

Ereğli Eğitim Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi, 2016- 2017 akademik yılı, bugün  Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen coşkulu bir törenle sona erdi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi, 2016- 2017 akademik yılı, bugün  Kültür ve Spor Merkezinde düzenlenen coşkulu bir törenle sona erdi.

2010 yılında  açılan Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi, 2016- 2017 yılı 4. dönem mezunlarını  verdi.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, İlköğretim Matematik Öğretmenliği ve Türkçe Öğretmenliği Programlarındanöğrenciler  diplomalarını alarak mezun oldu.

2-075.jpg

Düzenlenen mezuniyet törenine,Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Akcakale, Belediye Başkan Vekili Zuhal Savaş Keser, İlçe Emniyet Müdür vekili,İlçe Milli Eğitim müdürü İradet  Genç, Dekan Yardımcısı ve Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Selçuk Peker,Rektör  Vekili Prof Dr Tahir misafirler, akademik ve idari personel,  mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Pehlivan, konuşmasında mezun olan öğrencileri kutlayarak bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi ve onlara çeşitli nasihatlerde bulundu. Pehlivan konuşmasında sevgi, saygı, sorumluluk, sadakat, sabır kavramlarına  değindi

3-055.jpg

Fakültede dereceye giren öğrencilere Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Pehlivan tarafından hediye ve plaketleri takdim edildi. Bütün öğrencilere diplomalarının takdim edildiği mezuniyet programının sonunda mezun öğrenciler ve öğretim elemanları toplu halde öğretmenlik andını içtiler. Öğretmen andının ardından kep atma töreni gerçekleştirildi. Bu güzel anların ölümsüzleştirmesi adına Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Pehlivan ve akademik personelin de katılımıyla hatıra fotoğrafı çekildi.

4-043.jpg

5-031.jpg

6-020.jpg

7-017.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.