Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan Anlamlı Ziyaret

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan Anlamlı Ziyaret

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Binbaşı Osman Koşar, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ceylan ve ilçe jandarma personeli, Ereğli Huzurevi’nde kalan yaşlılara ziyaret bulundu.

Jandarma Binbaşı Osman Koşar, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ceylan ve ilçe jandarma personeli ziyaretlerinde, Huzurevi sakinlerinin ellerini öperek, çiçek ve hediye takdim etti. Huzurevi sakinleri ile  sohbet ederek onların gönüllerini alandı onlarla yapılan hoş sohbetlerle onure edilen huzurevi sakinlerimizle vakit  geçirdiler.

1-099.jpg

Huzurevi sakinleri ise gerçekleştirilen ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirterek, “Allah askerimizin, güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun” diyerek duygularını ifade ettiler. Ziyareti gerçekleştirmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten jandarma Binbaşı Osman Koşar, “Bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Yaşlılarımızın her zaman yanlarında olmalıyız. Onlarla bir arada olmak bizleri de onları da çok memnun etti. Önümüzdeki süreçte tekrardan ziyaret etmek istiyoruz” diye konuştu. Huzurevi  Müdürü, Zeki Torun ise Jandarma Binbaşı Osman Koşar, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ceylan ve ilçe jandarma personeline ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

3-097.jpg

4-072.jpg

6-032.jpg

7-030.jpg

8-023.jpg

9-019.jpg

10-016.jpg

11-011.jpg

12-009.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.