Ereğli, Konya’nın Yükselen Yıldızı Olacak

Ereğli, Konya’nın Yükselen Yıldızı Olacak

Ereğli, Konya’nın Yükselen Yıldızı Olacak

Konya Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i makamında ziyaret ettiler.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Selçuklu’nun şehirleşme adına örnek alınan bir kent olduğunu söyledi.
Belediyecilik noktasında teknik anlamda destek alma konusunda yaptıkları girişimlere hep olumlu cevap aldıklarını kaydeden Özgüven, “Selçuklu sadece Konya ölçeğinde değil Türkiye ölçeğinde modern bir ilçe. Önümüzdeki günlerde Meclis Üyelerimizle birlikte Selçuklu’ya bir gezi düzenleyeceğiz. Başkanımızın da bu konudaki daveti bizleri mutlu etti. Bilgi alışverişi ve kültürel dayanışma açısından bu gezinin önemli olacağını biliyorum. Sayın başkanımızın bizlere desteği ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise Ereğli’nin Konya’nın yükselen yıldızı olacağını söyledi.
“Ereğli yeni dönemde önemli başarılara imza atacak” diyen Altay, “Büyükşehir Belediyemiz ile Ereğli Konya’nın yükselen yıldızı olacak. Biz Selçuklu olarak Konya merkezde en büyük ilçeyiz. Ereğli’de merkez dışındaki en büyük ilçe. Her türlü bilgi paylaşımına açığız. Koordinasyon içinde çalışacağız. Bunlar Ereğli’ye toplam kaliteye bir fayda sağlar ve insanların yaşam kalitesini artırır. Bundan önce de iyi ilişkiler vardı ama Büyükşehir Yasası ile daha da artacak. Zaten sürekli görüşüp bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ereğli’nin daha iyi olacağına inancımız tam. Başkanımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.