Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu’nda Kan Bağışı

Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu’nda Kan Bağışı

Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Türk Kızılay'ı Ereğli şubesine yaklaşık 250 ünite kan bağışında bulundu.

Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Türk Kızılay'ı Ereğli şubesine yaklaşık 250 ünite kan bağışında bulundu.

Kan Bağışına destek Kampanyası çerçevesinde Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulu ile Kızılay’ın ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulunda kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

dsc_3500.jpg

Ereğli Polis Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen etkinliğe, Ereğli Kaymakam Vekili ve Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner,Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağcakale,Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı OsmanKoşar, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun,CHP İlçe Başkanı Bülent Ecevit Tatlıdil, Ereğli Milli Eğitim Müdürü İradet Genç,İş Kur Müdürü Sait Eker, KoskiMüdürü Osman Uyanıkerçok sayıda protokol üyesinin yanı sıra okul şube müdürleri, polis adayları ve okul personeli katıldı.

dsc_3507.jpg

Söz konusu kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ali Kurbi Basına yaptığı açıklamada;

Ereğli Polis Mesleki Eğitim Merkezi müdürlüğü olarak her yıl iki dönem halinde yaklaşık 200- 250 ünite Kızılay'a kan bağışında bulunuyoruz.Buradaki amacımız toplumsal farkındalığı artırmak polis sadece güvenlikle ilgili değil topluma faydalı bir birey olarak öğrencilerimizi yetiştirmek topluma yararlı birey olmaları yönünde teşvik etmek ve duyarlılığı artırmak, burada protokol üyelerimiz ve basın mensuplarımızda davet ettik onlarda kan veriyor. Kan vermeden önce kaynaşmak içinbir öğle yemeği yedik. Bu tür sosyal aktivite ve etkinliklerimiz devam edecek.Amacımız Ereğli İlçemizin çıtasını bu tür sosyal aktivitelerle bir adım ileriye taşımak diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.