Ereğli Polisinden Yılbaşı Gecesi ‘’Huzur ve Güven’’Uygulaması

Ereğli Polisinden Yılbaşı Gecesi ‘’Huzur ve Güven’’Uygulaması

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yılbaşı gecesi çok sayıda ek personelin katılımıyla ‘’huzur ve güven’’ uygulaması düzenlendi.

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Ereğli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yılbaşı gecesi çok sayıda ek personelin katılımıyla ‘’huzur ve güven’’ uygulaması düzenlendi. Uygulama sonucunda aranan şahıslar yakalanırken, alkollü ve kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı gecesinde halkın güvenliğini sağlamak amacıyla geniş çaplı bir uygulama düzenledi. Yapılan operasyon dahilinde umuma açık işyerleri, eğlence mekanları ve şehrin önemli meydanlarında gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda kişi ve araç sorgulandı. Uygulama neticesinde aranan şahıslar yakalanırken, umuma açık işyerlerinde yapılan denetimlerde bazı işyerlerine de cezai işlem uygulandı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı gecesi bazı noktalarda yapmış olduğu trafik kontrollerini de sıklaştırarak çok sayıda aracı sorgulamasını gerçekleştirdi. Bu kontroller sonucunda alkollü araç kullanan, ehliyetsiz sürücülere ve kural ihlali yapan sürücülere işlem yaparken, evrak eksiği olan araçlarda trafikten men edildi.

Her gün 24 saat esasına göre, kanunlara ve hukuka bağlı kalarak, mesai kavramı gözetmeksizin meydana gelen ve gelebilecek olaylarla alakalı olarak Ereğli halkının huzur, güven ve sükûnetini sağlamak amacıyla görevinin başında olan, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin güven veren 7/24 çalışmaları ise vatandaştan takdir topluyor.

dsc-1660.jpgdsc-1653.jpgdsc-1652.jpgdsc-1650.jpgdsc-1655-001.jpgdsc-1658-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.