EREĞLİ SPOR’DA İMZA SHOW

EREĞLİ SPOR’DA İMZA SHOW

EREĞLİ SPOR’DA İMZA SHOW

Temsilcimiz Ereğlispor transferin bitimine sayılı günler kala bombaları ardı ardına patlatmaya devam ediyor

Ereğlispor 4 futbolcu ile söz kesti. Ereğlispor kulüp başkanı:Mehmet Güngör,2.Başkan:Hicabi Zorlu, Ereğlispor Yönetim Kurulu üyeleri  ile Teknik Direktör Himmet Kök de imza töreninde hazır bulundular. Bal liginde güçlü bir kadro kurup üçüncü lige çıkmayı hedefleyen Ereğlispor’da  Başkan Mehmet Güngör imza töreninde şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için güçlü bir kadro kurmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz dedi. Karakterli  ve geleceğe dönük genç futbolcular ile anlaştık hedefimiz şampiyon şehrin şampiyon takımını kurmak dedi.

Ereğlisporun transfer ettiği futbolcular ise çok büyük bir şehre geldik,sorumluluğumuzun bilincindeyiz Ereğli halkına ve Ereğlispor’a layık olmaya çalışacağız taraftarlarımız sezon sonu şampiyonluk turuna hazır olsunlar ve kaşkolları sandıktan çıkartsınlar dediler.

İşte Şampiyon  Ereğlispor’un Transferleri:

1-)MUSTAFA BURAK BİLAL:19.03.1992 Rize doğumlu.Orta sahada oynayan genç futbolcu Güzel orduspor’dan transfer edilmiştir

2-)FAHRİ KÜÇÜKBEZİRCİ: 17.02.1995 Konya/Selçuklu doğumlu.Defansta görev yapan oynayan genç futbolcu Konyaspor U21  Takımından  transfer edilmiştir

3-)İLHAMİ UĞUR YILMAZ:25.01.1992 Çankaya doğumlu.Orta sahada oynayan genç futbolcu Kırıkhanspor’dan transfer edilmiştir

 

4-)OĞUZ KAAN YARADANAKUL:29.05.1993 Edirne doğumlu.Hücumda gol ayağı olarak görev yapan genç futbolcu Bartınspor’dan transfer edilmiştir

Bizler’de yeni  ereğli gazetesi futbol servisi olarak genç yeteneklerimize İlçemiz Ereğli’ye hoş geldiniz diyor ve Ereğlimize ve Ereğlisporumuza hayırlı olsun diyor,  başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.