EREĞLİ TARIM-HAYVANCILIK FUARI AÇILDI

EREĞLİ TARIM-HAYVANCILIK FUARI AÇILDI

Ereğli Tarım, Hayvancılık, Kültür, Sanat Festivali ve Tarım-Hayvancılık Fuarı açıldı. Açılış programına AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı

     Programın açılışında konuşan Ereğli Ticaret Odası Başkanı Enver Bozkurt: “Şehrimize yakışan güzel bir organizasyonun açılışında bir aradayız. Fuar ve festivalin hayırlı olmasını diliyorum, emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum. “dedi. Enver Bozkurt’un ardınadn kürsüye gelen Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü: “Bu tür fuarlar tarım ve hayvancılık şehri olan Ereğli’miz için önem taşımaktadır. Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emek sarf eden başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

        Fuara katılımın yoğun olduğunu belirten Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Şehrimizin tanıtımı açısından çok değerli bir organizasyonu gerçekleştiriyoruz. Tarım, süt ve hayvancılık şehri olan İlçemizde bu tür fuarların her yıl düzenlenmesi gerekiyor. Birçok ilden büyük olan Ereğli’miz bu tür organizasyonları hak ediyor. Ereğli Belediyesi olarak öncülük ettiğimiz bu fuarımıza desteklerini esirgemeyen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımıza, Ereğli Kaymakamlığımıza, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimize, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odamıza, Ticaret Borsamıza, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonumuza, Süt Üreticileri Birliğimize, Damızlık ve Sığır Yetiştiriciliği Birliğimize, Ziraat Odamıza teşekkür ediyoruz. 4 gün sürecek fuarımıza 110’dan fazla firma katılıyor. Hemşehrilerimizin fuarımıza ve festival programlarımıza katılmalarını bekliyorum. Fuarımız Ereğli’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

dsc_9457.jpg

        AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez: “Bu fuar şehrimizin tanıtımı için önemli bir organizasyon olma özelliği taşıyor. Tabiki böyle önemli organizasyonları her yıl daha geniş çapta yapmalıyız. Tarım ve Hayvancılıkla ilgili kurumlarımızdan, odalarımızdan ve sivil toplum kuruluşlarımızdan bu konuda destek bekliyoruz. Onların da desteğiyle bu organizasyonları Türkiye ve hatta Dünya çapında yapmalıyız. Bu fuarın yapılmasını sağlayan Belediye Başkanımıza ve emeği olan herkese teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

        Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran: “Ereğli bu tür organizasyonları hak ediyor. Gerçekten güzel bir fuar oldu. Tüm hemşehrilerimizi fuarı görmeye davet ediyorum. Ayrıca fuarın son gününde de bir süt içmede rekor denemesi yapılacak halkımızın iştirak etmesini diliyorum. Ereğli’nin tanıtımının en güzel şekilde yapılacağı bu tür fuarların her yıl yapılmasını temenni ediyor bu çerçevede tüm kurum, oda ve sivil toplum kuruluşlarımızı destek vermeye davet ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

        Ereğli Müftüsü Celal Malkoç’un yapmış olduğu duanın ardından protokol üyeleri kurdele keserek Ereğli Tarım, Hayvancılık, Kültür, Sanat Festivali ve Tarım-Hayvancılık Fuarı’nın açılışını gerçekleştirdiler.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.