Ereğli Ülkü Ocakları Başkanlığına Murat Gedik atandı

Ereğli Ülkü Ocakları Başkanlığına Murat Gedik atandı

İlçemiz Ereğli Ülkü Ocakları Başkanlığına Murat Gedik atandı. Konya Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Kasım Akta tarafından Ereğli Ülkü Ocakları Başkanlığına Murat Gedik getirildi.

Devir teslim töreni Ereğli Ülkü Ocakları Başkanlığı binasında yapıldı. Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Yusuf Kasım Akta ve bazı yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen törende, Ereğli Ülkü Ocağı Başkanı olarak atanan Murat Gedik, Türk bayrağını öperek görevi devraldı.

Konya İl Başkanı Yusuf Kasım Akta, yaptığı konuşmada, "Bugün burada hayırlı bir iş için bulunmaktayız. Cenabı Allah yeni göreve başlayacak kardeşimizi muvaffak eylesin, Ülkü Ocakları olarak gençler üzerinde eğitim öğretim faaliyetleriyle gençleri en iyi şekilde yetiştirmek, milli duyguları yüksek bir genç nesil yetiştirmek için buradayız. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Ereğli Ülkü Ocağı Başkanlığına atanan Murat Gedik ise bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirmek üzere var gücümle çalışacağım diyen Gedik, bana layık görenlere teşekkür ederim dedi.

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz’da Ereğli Ülkü Ocağı Başkanlığına atanan Murat Gedik’i kutlayarak hayırlı olsun dedi. Murat Gedik’i kutluyor ve hayırlı olsun diyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.